Da, as incerca. Mai ales cu persoane de pe acest site.
Sunt singura persoana de sex feminin care ar vrea sa incerce o orgie? Oau, ce o sa mai iasa cu atatia barbati!
Marfa. Cand o facem? Mi-ar place si doar sa ma uit.
Lolita...acum fac lista.pacat ca suntem mai multi de 3 ca vad cativa care vor doar in 3
crisu.macar poti sa vi sa te uiti.
Ok.eu ma retrag (plec sa mai caut un baiat.sa fim in egalitate numerica.pentru ca mi'e mila de emil.
Pt mine...bro face orice)))
si asa te lauzi tu? ca se descurca? ma dezamagesti ioana, aveam incredere in tine!
Eu cred ca Emil o sa se descurce. daca nu, il ia pe Bro in ajutor. daca acesta accepta, normal
" ba! hai sa facem o orgie!
ok! da', cine mai vine?
pai dc vine si nevasta-ta suntem 3!
Bravo, No God...inseamna ca esti a groupie cand of guy e treaba ta ce faci si cu cine sau cati faci.eu nu-s genu'...imi place sa fiu decat a unuia, nu a tuturor romantica de mine
Depinde ce intelegi tu prin "a creste", dragul meu No God! maturitatea nu se desemneaza dupa cati parteneri de nebunii ai
Neah, mai bine fac striptease pentru vecinul meu din casa alaturata...ca tot se holbeaza oricum merci, gestul "conteste"
De unde stii ca n-am participat deja?...
Nu, acum nu mi-ar placea, dar pe viitor...maybe.
Sub nici o forma, insa penytru moony, as face o exceptie. apropo, sa stii ca maine va veni sfarsitul lumii. te astepppppppppppppppppppppt!