Da, as incerca. Mai ales cu persoane de pe acest site.
Sunt singura persoana de sex feminin care ar vrea sa incerce o orgie? Oau, ce o sa mai iasa cu atatia barbati!
Marfa. Cand o facem? Mi-ar place si doar sa ma uit.
@moony-dar de unde stii ca ioanaa nu spoune adevarul? poti tu sa bagi mana in foc?
Nu:-& nu stiu daca este vreo fata de pe aici care sa zic da dar in schimb baietii sunt primii la acest lucru
Fiind baiat nu as participa la o astfel de intalnire, nu de alta dar sunt genul de tip care este de moda normala, adica doar eu si ea, aleasa inimii mele, nu in grup sorry. sper sa nu am vreun vot stupid dar e parerea mea.
Poi nu zic toti:dragostea nu are limite etc.Eu as participa, dar cu multe conditi. sa fie fete bune
Pai si lu taticu tau satan ii plac doar lucruri din astea.sa va impuiati ca niste draci scarbosi. e exact imaginea care iti reprezinta modul de gandire.
Un mare DA! Visul oricarui baiat exte sexul in grup! Am savurat odata acest lucru, cu 2 tipe in pat... ce sa zic-extraordinar! Cu siguranta as mai repeta acest lucru!
Been there, done that cand eram si eu mai tanar. Daca se baga si domnisoare de 10-12 ani, poate ma bag si eu, da-mi iau cagula si sa fie filmata orgia.