Tu i vrei banii el sex si uita asta se numeste iubirea aiia vesnica ipocrita din ziua de azi
Fii multumita ca te iubeste.Nu inteleg de ce te intereseaza un asemenea lucru fara importanta fara relevanta. Crezi ca ai fi mai fericita daca ti-ar indruga verzi si uscate? Hai, fii serioasa si lasa baiatul in pace, stie el ce stie si mai ales ceea ce face.
Chestia asta se simte ce e drept si sunt cazuri in care se simte pur si simplu. Poate nici nu le are cu explicatul. Eu as putea sa o fac.
Te iubeste pentru ca e vorba de sex.stii ca fara sex 90% din femei ar fi singure si lezbience
Nu toata lumea are talent la scris. Unii prefera sa taca, dar sa faca, si sa nu fie filosofi in legatura cu orice. Daca e cu tine si ii place, iar relatia va merge bine, de ce iti faci griji?
In plus, imagineaza-ti ca tu esti cea interogata. Ce ai putea sa raspunzi?
Cel mai probabil, ceva de genul „Pentru ca ma faci sa simt cum nimeni nu reuseste" sau „Pentru ca esti frumoasa, desteapta, ma atragi, ma faci sa rad, imi dai incredere in mine". Ceva cliseic in orice caz, ceva ce poti spune si celui mai bun prieten sau parintilor (mai putin „ma atragi").
E o intrebare dificila. Asa ca las-o cum a picat. Si incearca sa anticipezi si posibilele reactii si intai de toate cunoaste-ti partenerul.
Nu știu ce să zic, suntem de mult timp împreună și e drăgostos, dar nu poate da macar un motiv de ce ma iubește,. oare nu mă iubește?
Explica-mi in mai multe cuvinte dragostea lui pentru tine.voi incerca sa-ti explic ce se petrece intre voi.
Minte ca dracu... cum sa nu poti explica de ce iubesti? Sa fim seriosi...dar baietii care fac declaratii de dragoste? Aia nu sunt tot baieti? Banuiesc ca tu nu aveai neaparat nevoie de o declaratie, ci de niste cuvinte frumoase si spuse din inima.
Nu stiu ce este in capul lui dar ori nu te iubeste inca, ori nu stie ce simte. De la el poti afla mai exact. Dar faza cu,, baietii nu pot explica de ce iubesc'' e prostie si un motiv dupa care ascunde adevarul. Ai grija