| Kulanay25680 a întrebat:

Știți unde as putea sa ascund prezervativele de părinții mei? Eventual eu le am în camera mea, în cutia de la tableta în dulapul cu cărți, da-ți-mi o idee unde as putea sa le ascund, acord funda

Răspuns Câştigător
| COSMIN20041705 a răspuns:

Buna,iti dau eu o idee incearca ceva de genul uite:Eu am 1 vacuta de plus asa aia se poate deschide cu fermoar si bagi chestii.
Acolo nici dracu nu te controleaza cauta si tu ceva ce stii ca parintii tai nu ar cauta acolo si eventual sa aiba fermoar sau ceva de genu.
PS:Am 12 ani si sunt expert in ascuns de lucruri

16 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Iti trimit un banc, pentru a nu proceda si tu la fel. Pe ulita satului se intalneste Ion (I) cu prietenul sau Gheorghe (G). (I) il intreaba pe (G), ma tu ai prezervativ? (G) am, dara ca am. (I) sta ce sta si il intreaba, spune-mi mai (G) tu unde iti pui/tii prezervativul ca sa nu-l gaseasca copii sau nevasta? (G) Ca sa nu-l gaseasca il am montat pe penis si asa nu-l gasesc, stau linistit fara frica.( I )sta se gandeste un pic si il intreaba. Bine ma (G) dar un lucru nu inteleg, il tii acolo pe penis permanent? (G) da, si ziua si noaptea. (I) am inteles, dar mai (G) tu nu-l dai jos niciodata? la care (G) raspunde, ba da il dau jos intotdeauna cand ma pis si cand ma f#t. rolling on the floor Depinde de tine si de camera ta unde le-ai putea pastra. Sanatate!

| ywar a răspuns:

Eu zic sa le ascunzi in frigider, pune si samanta ta acolo si ascunde-le pe amandoua sa nu mai iveasca pamantul oameni ca tine.

| UzOm a răspuns (pentru ywar):

Nu mai bine bagă el prezervativele într-o sticlă de asta și pe urmă le ascunde în frigider?

http://agrointel.ro/......ch_6x4.jpg
x2 putere de ascuns. :))

| danutzu96 a răspuns:

In carcasa pc-ului, nu cred ca sta nimeni sa desfaca carcasa ca sa vada ce e acolo.

| PsihoSex a răspuns (pentru danutzu96):

Acolo e cald si se deterioreaza!

In spatele sertarului noptierei, lipesti cutia cu scotch. In mod normal, se poarta vreo 2 in buzunarul mic din dreapta de la blugi, dar acum fiind vara, ma rog.
Dar e cel putin ciudat ca trebuie sa le ascunzi!
Esti prea mic si "descurcaret" sau ce?!

| danutzu96 a răspuns (pentru PsihoSex):

Daca e bine ventilata nu e asa cald. Oricum nu stiam ca se deterioreaza la caldura. happy

Citeste prospectul din cutie! Nu merita riscul sa le deteriorezi si dupa aceea sa va doara capul pe amandoi de stress, daca se rupe sau aluneca, sau mai stiu eu ce. E vara, si daca calculatorul a mers mult, e foarte cald acolo. si la tine capacul nu e prins cu suruburi?! Parintii tai ar trebui sa fie mandri ca esti informat si preventiv, nu sa te "vaneze".

| antoniaidk a răspuns:

In dulap..sau unde iti tii cartile..sau in carcasa telefonului daaca nu e transparenta

| DragosteFelinar69 a răspuns:

Baga-le sub perna/pat.

| annonim677 a răspuns:

Bagati-le in cur, sau punele intr-o cutie sapa o groapa de 3 metri
si mereu cand ai nevoie te duci acolo si iei iti faci un mini beci. Bafta

| WeZo a răspuns:

Sub pat

| Kulanay25680 explică:

Bună ideaa cu ursul si cea cu carcasa monitorului, mulțumesc.
In frigider. Pe bune?

| Kulanay25680 explică:

Am 17 ani si nu am chef de ce imi vor spune ai mei sa am grija cu prietena mea sau ca ea e prea mica (are 15) sau sa imi interzica sa ma vad cu ea....suntem de aproape 2 ani împreună. Eu cum nu prea stau pe acasa nu stiu daca ii va trece mamei ceva prin cap si sa ma caute. Mulțumesc pentru idee, cred ca am sa le prind cu scoci.

| coacăze a răspuns:

Pe cat de inocenta pe atat de retardata e intrebarea asta.