Nu.Presupun ca ar stii ca nu imi plac fazele de genul. Mie daca imi place ceva imi cumpar.Nu astept sa primesc cadouri.De ce? Pentru ca atunci cand ne vom desparti sa nu imi reproseze ca nu stiu cati bani a cheltuit pe cadouri
Buna pai putin.adica na daca nu imi da nici un cadou d ziua femei(8martie)nu e asa d na dar de ziua mea totusi o mica atentie:*
Sall! Da intr-adevar, nu este normal. O singura floare, si ar fi fost de ajuns.Nu se pune problema ca nu are fonduri pentru a lua cadouri. O simpla floare care reprezinta cat o mie de cadouri. Sincer, eu mas orienta in alta parte. Pa
Nu.deloc! poate nu a avut banuti atuncidesi o zambila nu e mai mult de 5 lei primavara.si stie cand e ziua mea.asa ca ar putea strange bani pana atunci.nu trebuie sa lase pana in ultimul moment si atunci sa constate ca nu are bani.si in acest caz, se poate imprumuta pentru un buchet de flori.deci nu m-as supara, dar nu cred ca e imposibil sa faci un cadou asa mic
Nu ...chiar deloc. mie nu imi place sa primesc cadouri, iar daca tu ai vrea cadou de la el gandeste-te ca poate nu are posibilitatea de a cumpara ceva, sau nu stie ce sa iti ia si mai bine nu o face, desi e simplu la fete sa le cumpari o cutie de ciocolata sau un ursulet. dar...
Mai, sincre nu as cere luan d pe cer. d 8 martie macar un martisor acolo daca da tot e ceva si d ziua meah, macar o cutiutza cu bomboana, adica nu e *absurd*. eu dau, dar si cre la randul mew. aidk normla c d ziua lui i-as lua si eu ceva, chestii d astea. deci raspunsul la intrebarea uh, da mi s-ar parea ciudat
Da logic ori e needucat ori e nesimtit sau poate nu are posibilitati de ce nuorice e posibil dar totuji un martisor nu asa de scump
WeAreSmart întreabă:
criss94 întreabă:
linarkfts întreabă: