| alexa1968 a întrebat:

Ti se reguleza ciclul dupa ce ai primul contact sexual?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU se reglează ciclul după primul contact sexual!
Din contră, e posibil ca PRIMA menstruaţie după dezvirginare să întârzie.

Ciclul menstrual se poate regla după ce ai o viaţă sexuală echilibrată ( regulată ), timp de 2-3 ani şi să ai vârsta peste 18-20 de ani.

Toate cele bune.

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Chiar dupa primul contact nu se regleaza[depinde si de la femeie la femeie]

| Sara2 a răspuns:

Nu este o regula, depinde de la om la om

| Mann02 a răspuns:

Nu neaparat, din cate stiu eu se regleaza in timp, dupa ce incepe sa iti vina menstruatia happy

| doc69 a răspuns:

Ti se regleaza ciclul cand ai o viata sexuala armonioasa nu ca faci sex odata la un an

| Gdeni a răspuns:

Cred ca se deregleza un pic!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu au legatura

| Azµre a răspuns:

Nu! E un mit. Ciclul rămâne același.

| Felys a răspuns:

Nu are legatura reglatul ciclului cu viata sexuala, ala e dat de modificarile hormonale din corpul tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Începutul vieţii sexuale reglează ciclul! Este un mit care nu are nici o legatură cu realitatea, ca şi "trec coşurile", "te îngraşi", "cresc sânii" sau altele.
Aşadar, contactul sexual nu regleaza mentruatia, este un mit fals si doar atat!
Te pup!

| Maddutzakiss a răspuns:

Buna nu se regleaza asa de repede trebuie sa ai mai multe contacte poate chiar si o nastere ca sa se regleze depinde de fiecare organism eu nu mai sunt virgina de 1 an si tot nu mi sa reglat de obicei se regleaza in timp dar nu trebuie sa faci sex pentru asta am auzit ca se poate regla dupa nastere asa i s-a intamplat mamei mele sper ca te-am ajutat imi dai si mie funda te roooogggg?

| maryanutzza11 a răspuns:

Buna! nu neaparat ti se reguleaza dupa primul contact sexual, depinde si de organismul fiecarei femei... poate dura ceva timp pentru ca ciclul sa se reguleze.

Întrebări similare