| SadBoyForever a întrebat:

Știe careva un site serios de matrimoniale unde mi-aș putea găsi pe cineva?

Am 27 de ani și sunt singur, sunt atât de timid încât nu am fost în stare deloc să îmi găsesc pe cineva până la vârsta asta plus faptul că mi-e teamă să mă îndrăgostesc de o femeie.

Nu știu de ce dar mi-e teamă să îmi arăt sentimentele în fața unei femei, mă gândesc la o eventuală respingere și din acest motiv mă tem.

Am fost la mulți psihologi dar degeaba, doar bani cheltuiți și nu s-a rezolvat nimic.

Cum credeți că aș putea să îmi găsesc și eu pe cineva în sfârșit?

Poate ținând cont de faptul că sunt timid aș avea mai multe șanse la nivel virtual?

Am început pe la serviciu să mă feresc de colegii mei la plecare deoarece aceștia merg la suc și cu prietenele lor când mă invită și pe mine, iar eu dacă stau cu ei la masă mă întristez când văd că sunt singur.

Lucrez din noiembrie 2019 deci îmi permit să scot o fată în oraș.

Deci am serviciu, sunt îmbrăcat decent și am și o parte financiară bună cât de cât.

Credeți că pe un site de matrimoniale mi-aș putea găsi și eu pe cineva în sfârșit?

32 răspunsuri:
| SoareDaniel a răspuns (pentru SadBoyForever):

1.68 am eu inaltime, nu stiu la tine si sunt un ectomorph desavarsit oricat as incerca sa mai pun pe mine la sala NU SE VEDE nici in 2 ani de sala sad e groaznic, terifiant CE NE ASTEAPTA

| LonelyLoner92 a răspuns:

Încearcă să te înscrii pe site-uri de matrimoniale și astfel să cunoști direct femei cu intenții serioase care au din start planuri de căsătorie.

Altă soluție în cazul tău nu văd din păcate.