| MariusLacatuspr a întrebat:

Știe careva vreun site de dating legit? dacă e ok dau funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Site-urile astea de dating mi se par cea mai mare prostie.
Mi-am făcut acum ceva timp cont de Tinder, asa de curiozitate. Aveam peste 400 de match-uri cu obsedati sexual, gay, barbati trans etc.
NU recomand niciun site d-ăsta de "dating".
Este MULT mai okay să cunoști oameni în realitate. În online este maxim flirt.

| MariusLacatuspr explică (pentru anonim_4396):

Nu prea am sanse face2face,majoritatea fetelor pe care le cunosc cauta dor băieții cu banii!

3 răspunsuri:
| MariannN20 a răspuns:

In raspunsurile date, ca cel care ai dat funda mi se pare gresit ceea ce a spus... crede-ma ca sunt persoane care chiar au relatii de ani de zile si ghici unde s au cunoscut, fix pe tinder. Nu conteaza aplicatie serios acum adica gen poti sa iti faci o relatie serioasa chiar si pe tinder, bine trebuie sa iei in considerare faptul ca o sa dai de multi oameni ratati dar totusi e posibil.

| Cypru13 a răspuns:

Poate inainte mai mergea cu site urile de dating, nu zic nu. Acum am vazut ca toate site urile de genul sunt orientate catre bani. Parerea mea este sa ti invingi fricile si sa incepi sa abordezi pe strada, in cluburi etc. Nu trebuie sa faci pasi mari. Poti incepe pentru inceput cu mici remarci la adresa lor. Unele vor fi incantate, altele nu, unele vei vedea ca nu merita sa ti pierzi timpul, tu fii un gentleman tot timpul. Lucrurile bune se intampla in realitate. Nu zic ca sunt in dezacord total cu aceste site uri, dar pierzi mult timp, energie si uneori chiar bani.