NU FACE AȘA CEVA! în primul rând la 4 luni deja pastilele de avort nu mai au efect, în al 2-lea rând o să ajungi oricum la spital că o să ți se facă rău, pentru că nu se știe ce o să declanșeze. Nu mai bine te duci in intimitate și siguranță la un ginecolog si discuți ce posibilități ai decât să te ducă salvarea la urgențe și atunci efectiv află toată familia și toți care vrei să eviți să afle? zic și eu
Omori un copil, o inima inocenta care bate, fara nici o vina. Devii mama unui copil pe care tu l-ai omorat. Transformi locul care ar trebui sa fie cel mai sugur si mai protejat dun lume, intr-un liceu al morții.
Ai fi mult mai fericita daca ai alege sa dai copilul spre adopție, la protectia copulului sunt liste lungi cu cupluri care așteaptă de ani de zile sa poată adopta un copil. Si fiul nostru mai mare e adoptat, mama lui naturala a rămas însărcinată la 17 ani, n-a susținut-o nimeni dar a spus ca a dorit să ii dea măcar darul vieții. Ii suntem etern recunoscatoari. Fiul nostr a spus ca atunci când o va întâlni (l-a parasit la5 zile) ii va spune ca o iubește.
Chiar si supravegere medicala e prea tarziu pentru avort.
daca il faci de capul tau, in luna a patra poti muri.
Naste acel copil, iar daca nu il poti creste, il dai spre adoptie.
Nu este prea tarziu, stiu din surse sigure
Femeia vrea sa faca de una singura
https://www.medlife.ro/......ecomandari
in link se spune ca nu trebuie sa depaseasca zece saptamani, deci asta ar fi doua luni jumate
Eram in clasa a zecea.Vine o colega si spune ca o colega din clasa a doispea a murit in urma unui avort ( atunci erau interzise).La scurt timp toate fetele a trebuit sa mearga la control ginecologic.
Ooricum in nici un caz de una singura.
Nu am spus sa faca singura, poti vedea si raspunsul meu de mai sus.
Tu ai spus ca este prea tarziu pentru avort chira si sub supravegere medicala. La asta am raspuns ca nu este adevarat.
Normal, pe vreamea cand erau interzise se murea, nu poti compara.
Cand ai facut sex fara protectie, nu te-ai intrebat "ce se intampla?"
Avortul medicamentos - metoda folosita pentru sarcinile aflate in maximum saptamana a 9-a.
Intreruperea sarcinii chirurgical se poate face pana in saptamana a 14-a.
Cum ai ajuns in situatia asta? Daca nu ti-ai dorit copil, de ce nu ai folosit protectie?
Masculul nu s-a gandit sa te protejeze de sarcini nedorite?
De prezervativ ati auzit?
Mergi la medic, supravegheaza sarcina sa nasti un copil sanatos si daca nici dupa ce nasti nu il doresti, il dai spre adoptie.
E cel mai uman asa.
Nimic bun, cu siguranță.
O sa ajungi la ceea ce se numește avort incomplet, fătul e prea mare. O sa ramai cu țesut neeliminat care îți poate provoca hemoragii grave, infecții și soc septic. Poți să îți pierzi viața în 5 cazuri din 10.
In NICIUN caz.
Este aprobat doar in primele 9-10 sapt. Dupa este foarte RISCANT
Poti avea sangerari severe, infectii grave, expulzare imcompleta(care va necesita operatie de urgenta), riscul de rupere a uterului, etc
Poti face avort in acest moment, doar sub subravegherea medicului. Nu face de una singura prostii de genul fiindca iti risti viata.
O sa ajungi la spital cu complicații grave, cel mai probabil sangerare interna, de la care poti muri. Deci daca ai rămas însărcinată asumă-ți asta. Daca ai fi vrut avort, ar fi trebuit s-al faci in prima lună
Nu Face asa ceva îți poți Risca viata ta pentru ca la 4 luni sarcina este deja la o perioada în care nu se mai poate face întrerupere în plus este mare păcat acest avort eu te sfătuiesc sa păstrezi sarcina și după naștere dacă nu ai niciun sentiment matern piti sa dai copilașul unei rude apropiate gen părinți farti sau dacă nu îl dai on grija statului la un asistent maternal și îl creste pana la majorat și asa este foarte bine