anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Știe cineva un restaurant mai romantic in Constanta pentru a o cere pe iubita mea sa-mi fie fiancé?

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

De ce nu spui româneste logodnică ca nu toti stiu engleza ma refer la cei mai in varsta care iti citesc intrebarea, ne am americanizat cu totii numai in engleză mai vorbim, măcar daca am fi la nivelul lor de cultura de salarizare dar suntem varză noi ca țară, ca sa i ti ceri iubita in logodna poti si acasa sa o faci, macar esti sigur ca ea acceptă? Faci acasa o masă cu niste musafiri un tort si i dai inelul de logodnă, te asezi in genunchi asa face un cavaler si îi pui ineluyl pe deget, vezi sa nu rupi pantalonii in fund de emotii cand te pui in genunchi.

| Hammurabi a răspuns:

Se cere și pentru așa ceva?
De ce n-o ceri direct de soție? Nu ești sigur? Mai ai nevoie de o perioadă de testări? laughing
Sau care e rostul?

| Paendeo12 a răspuns:

Eu am fost ceruta pe dig, intr-una din statiuni, seara, intr-o plimbare. Nu e nevoie neapărat de un restaurant romantic, probabil fiind mai multa lume in restaurant, si emotiile vor fi mai mari. Creeaza tu un cadru romantic si intim.

| Mirellia a răspuns:

Chestia asta cu cerutul în logodnă se făcea pe vremea lu' bunicu', pentru că trebuia să se înțeleagă familiile, părinții între ei.
În ziua de astăzi, nu cred că mai e cazul. Cere-o mai bine de soție.