| Intelligence a întrebat:

Timp de 9 luni iubitul meu m`a iubit cu adevarat.
Acum ne aflam intr-o perioada f.grea din cauza serviciului lui.
Nu inteleg de ce odata spune ca nu ma mai iubeste ca la inceput, odata spune ca ma iubeste mai putin.si la final cand pleaca la lucru spune ca ma iubeste de fapt mai mult.
Cum e posibil sa faca tot asa? ( asta se intampla de vreo 2 zile)
Daca ma iubeste cu adevarat de ce se schimba asa in 30 de minute?
Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| MescaMascalina a răspuns:

Saracul, e cam confuz. Probabil pentru ca trece prin perioada asta dificila cu serviciul. Stiu cum e, te bulverseaza. Mai asteapta putin si vei vedea ca o sa isi revina. De iubit, te iubeste doar ca stii cum e, cand se aduna toate, intervine starea aia de derutare. Eu zic ca va fi bine in scurt timp, tu fii alaturi de el si asigura-l ca il iubesti :*

3 răspunsuri:
| maradi3 a răspuns:

Depinde in ce stadiu de betie se afla!laughingNu,cinstit ar fi sa te uiti in ochii lui si sa simti dac-o zice serios cand spune ca nu il mai interesezi,iar daca e o treaba serioasa,vorbiti cat se poate de serios despre ea! Altfel,n-are niciun rost sa te amagesti cum ca te-ar placea...n-ai de unde stii pe cine-a pus ochii la servici si tu, in cazul asta, pari neinteresanta pentru el pentru ca pe tine te stie!

| Barbaraaa a răspuns:

Mai dragostea nu se exprima prin cuvintehappy ea se simte oh go on...ai vrea sa-ti zica tot timpul?"te iubesc printessa mea" si de fapt sa nu tina deloc la tine.u sti ca tine la tine chiar daca nu iti zice mereu ce vrei sa auzi si daca munceste inseamna ca o face pentru. voi straight face...cius

| EuVersatu a răspuns:

-Ma eu zic fi alaturi de el la servici iti dai seama ca el munceste de dimineata pana seara este normal este si el obosit
Sper ca te-am ajutat