| elena28 a întrebat:

Timp de cativa ani nu am avut nici o relatie. De curand am cunoscut pe cineva si mi-am reinceput viata sexuala. Am facut sex neprotezat de 3 ori in a 16-a zi, la interval de 30 minute, dar fara a ejacula in vagin. Pana sa-mi reincep viata sexuala, menstruatia imi venea regulat. Acum intarzie sa apara, desi am facut 2 teste de sarcina la interval de 2 zile, teste care au aratat ca nu sunt insarcinata.
Sa fie vorba de o dereglare hormonala?
Ce imi recomandati?

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

E posibil sa fie o dereglare hormona... Sau o infectie... Sau o sarcina (iau in calcul si asta pentru ca ai nimerit cea mai fertila perioada si daca ati facut-o de 3 ori e posibil sa mai fi ramas pe canal niste spermatozoizi si sa fecundeze ovulul). Cel mai bine ar fi sa mergi la medic pentru investigatii si eventual tratament daca e vreo problema. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Îţi recomand să te protejezi cu prezervativ la fiecare contact sexual.
Posibil să fie o dereglare hormonală, răceală şi poate chiar şi sarcină.
Aşteaptă menstra, iar dacă nu vine, mergi la un consult ginecologic.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Îţi recomand să te protejezi cu prezervativ la fiecare contact sexual.
Posibil să fie o dereglare hormonală, răceală şi poate chiar şi sarcină.
Aşteaptă menstra, iar dacă nu vine, mergi la un consult ginecologic.
Pa, pa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate fi o dereglare hormonala, dar si o sarcina, un test fiind concludent dupa minim 7-8 zile de intarziere si din urina de dimineata. Iti recomand sa repeti testul maine din urina de dimineata si apoi, indiferent de rezultat, sa te duci la ginecolog.