anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Timp de trei luni de zile mi-a intarziat cu 2 zile dupa data la care trebuia sa imi vina luna aceasta pe 25 eram pe wc si de odata mi-a venit si numai cand ma duceam la wc in prima zi m-ia curs cateva picaturi dupa care sa oprit, a doua zi mergand la wc a inceput sa-mi curga cheaguri de sange in acea zi a curs intruna aceleasi cheaguri propriuzise iar a treia zi nu a mai curs oprinduse ca niciodata nu imi dau seama ce s-a intamplat a fost prima data care mi s-a intamplat va multumesc

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate fi un avort, trebuie neaparat sa mergi la ginecolog maine dimineata. I-am spus si prietenului tau: s-ar putea sa fie doar o dereglare, dar e un mare risc sa fie o sarcina oprita in evolutie, eventual cu un avort incomplet si asta e o mare urgenta.

| psiholoaga a răspuns:

Esti sigura ca nu ai avut o sarcina? Ar fi bine sa mergi la ginecologie sa vezi exact ce se intampla.

mlm
| mlm a răspuns:

Posibil sa fi avut o sarcina sau poate ai racit, ce mai sigur este sa mergi la medic el iti va spune cu exactitate ceea ce ai, nu te lua dupa voebe, mergi de urgenta, nu amana de azi pe maine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Repejor la un consult ginecolog pentru a vedea cauza și instituirea unui posibil tratament.
Nu sta pe gânduri, este sănătatea ta în joc.
Pa, pa.