S-a inchis fabrica de baieti si sunt pe cale de disparitie?
te-ai atasat de unu si tu. de parca e singurul din lumea asta.
prostia lui este ca ar trebui sa umble dupa fete mai mari care si-au inceput viata sexuala nu dupa mucoase ca voi care nu stiu ce vor.
cat despre tine, daca vrei sa te culci cu el cheama-l la tine si nu-l amagi doar ca sa ai companie si sa nu te plictisesti. spui: ce e cu vorbele alea aruncate in vant? ai facut si tu impreuna cu prietena ta, exact la fel. l-ati mintit si acum crede ca nu are rost sa incerce pentru ca nu mai simti nimic pentru el. nu tu ai scris asta? si el i-a spus ca te iubeste. pai te iubeste. ce mai vrei sa faca pentru tine adormit-o?
acuma stii ca este suficient sa-i spui hai sa vorbim si va veni pentru ca te asteapta. dar nu-ti bate joc de el numai ca sa ai tu o jucarie.
daca e tipul cu berea si cu iarba in gura de care scriai inainte si-l vrei inapoi va trebui sa-i ceri sa renunte la vicii pentru tine.
dar un lucru te rog. gandeste-te bine daca il vrei sau nu. pentru ca si el are sentimente si se poate ca se duce la fund daca il tot tii pe jar.
ori una ori alta
in incheiere, stii de ce a fost inventat homosexualismul in lume? grecii au observat ca pana conving o femeie sa faca sex cu ei o fac cu cateva sute de barbati, si tot nu e sigur ca o vor avea a doua oara curand.
desigur este o slabiciune sa faci asa insa poate te va ajuta sa gandesti putin.
baga-ti mintile in cap si maturizeaza-te ca uiti de la mana pana la gura ce vrei.
Iau fiecare paragraf și îl comentez.
1. Te șochează faptul că și-a găsit a doua zi pe alta, dar nu te șochează faptul că ți-a cerut sex imediat după ce v-ați combinat? Logica curcii...
2. Nu cred că te deranjează asta, adică să te calce cu mașina pe stradă.
3. Clar, dacă mergi prin discoteci nu ești nici tu ''ușă de biserică''. Dacă la 16 ani rupi discotecile...
4. Bagă vrăjeli de la el... Să vezi ce te încarcă dacă îi cazi în plasă.
5. Vai, dar cât de tragic... Serios, tu altă ocupație nu ai?
6. Ți-am scris mai sus, vrăjeli ca să te întorci la el, ești doar un copil fără minte care crede orice.
7. Bine ai făcut, dar îți place și ție golăneala...
8. Indiferent!
Viata reala este mult mai complexa si complicata decat modul idilic inchipuit de tine. Ar fi bine daca ai intelege ca in viata de zi cu zi trebuie sa accepti/apelezi de foarte multe ori la compromisuri deoarece orice construiesti cu multa migala se poate distruge intro clipa. Uneori hotararile noastre prea transante sau mult prea conformiste si intransigente nu reprezinta o virtute. Daca nu vei accepta un mod de comportament mai libertin si nu vei reusi sa reconciliezi relatia dintre voi in cazul in care totusi nu te poti lipsi/desparti de el definitiv vei suferi in continuare in mod inutil."Victoria" ta este lipsita de orice valoare deoarece este inutila si mult prea amara.
Daca el a vrut sa faca sex cu el, dupa cum tu spui, atunci sigur pe tine te iubeste, conditii in care este si normal sa nu te simti bine. Ia-o de la capat, dar cu un baiat mai apropiat varstei tale.
Cand am citit "ne-am despartit pentru ca nu am vrut sa fac... sau sa-i permit sa mearga la altele" - cum mosu sa aiba asa pretentii?! ca altfel merge la tarfe... ce e, animal?! Dobitocul!
Nu, sa nu te impaci cu asemenea gunoi, cauta-ti altul si de data asta, ai grija cum alegi si pe cine alegi.
Esti tanara si frumoasa, nu te lasa calcata in picioare de nimeni!
E nemultumit ca nu i-ai picat in pat. Crede-ma, nu o sa se lase asa usor. O sa mai insiste. Vrea sa te faca sa crezi ca te iubeste pentru ca tu sa i te daruiesti.
Niciun baiat care te iubeste cu adevarat nu se desparte de tine pentru ca nu vrei sa faci sex cu el!
Baiatul pare cam imatur pentru varsta pe care spui c-o are. Ba ii place de tine, ba de nu stiu cine... Cred ca nici el nu stie ce-i cu dansul si ce vrea de la vietisoara asta. Pe langa asta, la 23 de ani ai lui, parerea mea e ca ar trebui sa aiba preocupari ceva mai serioase. Nu sa stea numai prin discoteci si sa se bata cu baietii. Gaseste-ti un om ca lumea, nu de-astia care umbla aiurea. Cei ca el se maturizeaza (daca o fac) abia pe la 30-40 de ani. Crezi ca esti dispusa sa astepti atata?