Ca sa o schimbi e usor! spune-i exact ceea ce ai zis aici si spune-i ca nu iti place ce auzi despre ea, si ca tu vrei o relatie cu cat mai putine certuri posibile si ca iti doresti sa fi cat mai mult cu ea dar daca continuua asa ii dai papucii si o sa o schimbi asa incet incet, dar trebuie sa o strunesti! succes!
Buna!
Pai vad ca e o problema aici, te-ai indragostit de fata nepotrivita. Cand iubesti, sau eventul tii la cineva esti dispus sa faci orice pentru acea persoana. Daca a gresit de atat de multe ori normal ca da dovata de imaturitate, la 14 ani ce sa te astepti? Acum invata si cunoaste, nu toti sunt atat de maturi in gandite incat sa doreasca o relatie stabila. Parerea mea ar fi ca ar trebui s-o uiti deoarece o relatie nu merge asa numai pe iertat si trebuie sa fi prompt si decis cand iei o hotarare, nu ca iti propui sa nu o mai bagi in seama dar pana la urma mno te vrajeste. Invata sa fi sigur pe tine si analizeaza-ti sentimentele pana la cel mai micut detaliu.
Eu cred ca te iubeste de vreme ce iti cere sa-i mai dai o sansa... daca nu te iubea te-ar fi lasat cu prima ocazie.
Au fost si la mine momente cind ma certam des cu prietenul dar de fiecare data ne impacam si continuam. Daca tu stii ca ea nu e proasta sau c***a, atunci vorbele astea le spun cei care ar vrea sa va desparta, si la urma urmai tu stii pe cine iubesti si pentru cine faci toate astea. Cel mai bine ar fi sa va impacati iar atunci cind situatia se complica incearca sa evitati o cearta..succese!
Nu trebuie să o schimbi.Trebuie doar să porţi o discuţie serioasă cu ea,să-i explici clar şi frumos că totul are o limită, să nu mai facă greşelile care le-a făcut, ci să înveţe din ele.
Nu încerca să schimbi un om, pentru că nu reuşeşti.
Vorbeşte cu ea şi fă-o să înţeleagă.Mai acordă-i o şansă, dacă asta îţi doreşti.
AlexEjmecheru întreabă: