| nobody_9468 a întrebat:

Tin la el, tine la mine{stiu sigur}. Ceva ma opreste sa zic da. Ce?
"Chestia" ciudata ce eu o numesc diferenta:el major, eu minora; fiind major si fiind baiat face ce vrea, cand vrea; eu fiind minora n-am atat de multa libertate ca el; el are alta gasca, in care nu cred ca m-as integra foarte repede plus ca ei majoritatea sunt majori, fara restrictii si n-as putea sa fiu ca ei, fiindca repet:sunt minora!
Nu e vorba de diferenta anilor! E vorba de avantajele care le are el si eu nu! Plus ca mai chestia ca ma gandesc ca vom fi impreuna pana la un moment dat, dar pana la urma ne vom desparti, si-mi va parea rau ca nu vom mai fi prieteni ca in momentul de fata.
E fidel, chiar daca iese foarte des, nu si-ar insela niciodata iubita! El m-a maturizat, prin felul lui de a gandi!
Fratilor ce sa fac? V-am spus toate astea pentru a cunoste cat mai bine situatia, ce ati face in locul meu?

Răspuns Câştigător
| ATB a răspuns:

Hai sa iti zic ceva. ca major ai doar 4 drepturi mari si late: 1 sa votezi s2 sa intri la puscarie mai usor cu o pedeapsa care nu mai e redusa si 3 sa iti iei un permis de conducere si 4 sa pleci din tara fara acordul parintilor. Asta nu are nicio legatura cu iubirea, o sa te trezesti ca faci 18 ani si o sa zici ca e la fel ca si la 17. Daca va iubiti nu are rost sa va despartit, prietena mea avea 16 si eu 18 si acum cand e ea majora tot impreuna suntem deciwinking Iubiti-va mult. NU conteaza varsta cat conteaza ce ai in cap si in suflet.

5 răspunsuri:
| MeduzaInaripata a răspuns:

Mai asteapta... o sa-ti para rauhappy

| katyusha_6913 a răspuns:

Buna! Si eu sunt minora deocamdata.am aproape 17 ani, si prietenul meu are 20, suntem de 8 luni impreuna si ne intelegem foarte bine, chiar daca nu am la fel de multa libertate ca el. Cel putin mie nu`mi place sa ies cu baieti de varsta mea ...sau poate mai mici, sunt mai imaturi. si mai multe. depinde de fiecare persoana. Nu conteaza ca prietenii lui sunt majori daca e sa va intelegeti va ve`ti intelege chiar foarte bine! Si chiar daca e major. nu cred ca face ce vrea tot timpul! Si nu te mai gandi ca te vei desparti de el, poate va ve`ti iubi. si va ve`ti intelege foarte mult timp. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| LCD a răspuns:

Sa traiesti din plin, dupa cum simti!
e important.si daca o sa doara mai tarziu, sau pe parcurs, nu-i bai... te vei maturiza happy
dai de inteles ca vrei mai mult, vezi cum reactioneaza si el si, asta-i happy

| ATHOS a răspuns:

Nu ne-ai spus un element esential : VARSTA!

| nobody_9468 explică:

El 22, eu 14...