| hubix a întrebat:

Tin la un baiat mult si nu stiu com sa-l uit...m-am despartit de el si e in anturaj cu mine si il vad in fiecare zi .com pot sa-l uit sad ma puteti ajuta?

8 răspunsuri:
| Andraa_3088 a răspuns:

Tu vrei sa-l uiti dar il placi foarte mult. Chiar este necesar? Nu se poate reface nimic intre voi?

| oana_1897 a răspuns:

In primul rand la aceasta intrebare trebuie sati raspunzi chiar tu: chiar vrei sa-l uiti? de ce nu poti sa-l uiti te-ai intrebat? numai tu poti face ceva... daca vrei neaparat, ignora-l, cautati pe altcineva, incearca sa nu te mai gandesti la el...bafta multa iti doresc!

| fanutz a răspuns:

Poi nu stiu incearca sa mai faci ceva ...chiar nu se poate? daca nu incearcati sa ramaneti amici

| laly_7166 a răspuns:

Daca nu se mai poate face nimic, incearca sa fiti prieteni ca inainte.sa il ignori nu cred ca poti daca e din anturajul tau.de fapt poti, da nu prea rezolvi nimic.intai vorbeste cu el sa vedeti daca se mai poate face ceva. daca nu ramaneti amici de comun acord si daca se poate sa fiti cei mai buni prieteni si incearca pe viitor sa nu mai pui suflet repede ca asa am facut si eu si m-am ars de prea multe orihappy.multa bafta:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ignoral
fa orice, dar nu te mai uita la el, ia o carte, vb cuprietena.
Acum el nu mai e n imic pentru tine, doar un nesimtit.
Esti fata si nu trebuie sa fii la un nivel mai jos decat el.
Mai vorbim happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu vrei sa l uiti cu adevarat ar cam trebui sa rupi orice legatura ce exista intre voi... e greusaditi zic din propia experienta, acum depinde si motivul pentru care v ati despartit... poate mai poti lupta pentru rel voastra daca crezi ca merita dar gandeste. te bine la consecinte.mult succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste cu el si intreaba-l daca se poate face ceva incercarea moare ultima

| Rognakar a răspuns:

Pei nu inteleg de ce vrei sa-l uiti daca tii mult la el? in fine happy sfatul meu: niste nopti de alcolizare ar trebui sa te ajutelaughing