Dupa parerea meaa o relatie dinasta in care numai unu pune suflet iar pe celalt il doare undevaa de sentimentele celui de langa el nu are rost! Arr fii maii bine sa nu mai pui atata suflett pentru ca nu are rost din moment ce el nu tine la tine si vrea doar sa-si bata joc! Nu ai cum sa-l faci sa tina mai mult la tine! Acest lucru nu are tratament...totul depinde de acea persoana Crede-ma nu-i mai arata ca tii la ell ...Fii mai rece! Nui mai da asa de multa atentie! Aratai ca nu-ti mai pasa! Stiu ca e usor de vorbit pentru ca si eu sunt cam in aceiasi situatie doar ca eu nu sunt inca cu acel baiatt! E greuu! Dar Incearcaa! Nu te lasa calcata in picioare de un baiattt! NU MERITAA!:* Fundaa?
Pai. e greu ce vrei tu fi naturala. un secret daca nu te iubeste nu e sufletul pereche si ar trebui sa mai cauti dar eu cred ca te iubeste. poate esti tu paranoica nai de unde sti poate isi exprima alfel iubirea ce ti-a facut de crezi ca nu te iubeste?
Eu zic ca nu are rost o relatie dinasta... Daca el nu te baga in seama si isi bate joc pentru ce naiba mai stai cu el? Stiu, stiu ca este usor de vorbit ca am trecut si eu prin asta si nu mi-a fost usor crede-ma dar cel mai bine ar fi sa il cunosti mai bine si sa ai o discutie cu el sa vezi ce are de gand! Si daca este cum ai zis tu sa-si bata joc mai bine o termini cu el! Si iti gasesti pe altu si asa incet cu incetu il vei uita :*... Bafta! Funda?
Incearca sa ii dai anumite sanse` sa te atinga in locuri intime dar nu prea multe sanse ca dupa aia se invata incearca sa-i spui cuvinte frumoase, sa ii spui cat de mult ti-ai dorii sa te iubeasca si el, sa ii spui in fata ce simti pentru el si poate el isi va da seama ce persoana speciala esti si ii va veni mintea!
Daca nu iti iese, inseamna ca e un indiferent care nu vrea nimic de la tine doar sa il lasi in pace.
FUNDA?