| AndruscaPusca a întrebat:

Tin sa mentionez ca am 18 ani si mi-am introdus 2 degete in vagin si un obiect (rimel) si acum ceva timp iubitul meu mi-a introdus capul penisului in vagin, mai sunt virgina?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Evidnet ca NU mai esti virgina, odata ce a existat sex cu penetrare, indiferent ca penisul a intrat 2 cm sau in totalitate, virginitatea aia a zburat!

| dullcat a răspuns:

Virginitatea e determinata in conceptia actuala, care se va sterge probabil in jumatate de secol, prin starea himenului: daca e perforat sau nu. Capul penisului nu e de ajuns pentru treaba asta. Exista si fete care il au deja rupt, desi nu au avut vreodata contact sexual in viata lor. Si un sfat ar fi sa nu-ti mai introduci obiecte dubioase, sunt pline de bacterii, deci te poti trezi cu o infectie de toata frumusetea.

| VelicanEmilia a răspuns:

Inteleg faza cu degetele, inteleg faza cu capul penisului dar cu rimelul ce ai avut? Daca ti-a curs cateva picaturi de sange la una dintre cele 3 manevre, nu mai esti.

| Adina5 a răspuns:

Introducerea degetelor sau a unui obiect în vagin nu afectează statusul de virginitate. Cu toate acestea, introducerea capului penisului în vagin poate duce la pierderea virginității, deoarece poate rupe himenul, o membrană subțire care acoperă deschiderea vaginală.

Este important să știți că virginitatea are o definiție culturală și socială și că nu există o definiție medicală universală a acesteia. În plus, pierderea virginității nu ar trebui să fie o sursă de rușine sau jenă, iar decizia de a face sex ar trebui să fie una personală și informată.