| apashuu a întrebat:

Tind sa cred ca sunt facut sa mi petrec viata singur... am avut o relatie de 2 ani iar acum nu pot pur si simplu sa intru in conversatie cu o alta fata de fapt nu am ce zice pur si simplu ma blochez.Degeaba sunt eu super de treaba si ma comport ca un gentleman daca eu stiu cum sa gasesc pe cineva cu care sa vorbesc si etc. Poate ca intr-adevar faptul ca sunt la o facultate la care predomina numai baieti e un dezavantaj la fel si faptul ca majoritatea prietenilor mei la fel sunt baieti dar cei de facut sincer incep sa innebunesc dat fiind faptul ca ma gandesc atata la chestia asta... voi ce v-ati face in locul (sper sa nu fie nimeni...straight face) ce sfat mi ati da, mai e cv de facut sau doar sa stau si sa astept... dar sincer nu prea prefer sa mi pice de sus cv pentru ca stiu ca nu exista asa ceva.

Răspuns Câştigător
| simona_2554 a răspuns:

Faptul ca ai avut o relatie de 2 ani te face sa te simti asa, erai obisnuit cu ea si nu ti se iveau ocazii sa vorbesti cu altele dar mai ales sa flirtezi! problema ta se va rezolva de la sine dar trebuie ca si tu sa profiti de fiecare ocazie! dar sa stii ce-i al tau e pus deoparte! bafta si nu inceta sa ai incredere ca in curand vei fii fericit alaturi de cineva care te merita

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

O relatie de 2 ani e ceva...Nu mi se pare ca ai trecut cu adevarat peste despartire.Si cu cat te stresezi mai mult pe tema ca nu iti gasesti o fata ca lumea cu atat vei avea mai putine sanse. Fetele simt cand te vad nervos sau faci anumite gesturi care iti tradeaza framantarile.De ce crezi ca se zice ca avem intuitie femininalaughing. Relaz, take it easy

| liz23 a răspuns:

E normal ca ti-e greu sa o iei de la capat.In doi ani ai investit sentimente, ai oferit incredere si ti s-a dat peste nas, ai fost dezamagit de rezultat. Important este ca atunci cand intalnesti pe cineva sa nu etichetezi din prima ca va fi la fel.Separi trecutul de prezent si-ti oferi sansa sa crezi din nou.Totul tine de psihic, sa-ti impui schimbarea, sa iesi din starea de dupa despartire.Asta nu se obtine dupa o zi doua, ai rabdare.si incerca treptat, putin cate putin sa comunici, cand simti ca urmeaza sa te blochezi, impuneti, ca poti mai mult. Poate suna a teorie pura greu de pus in practica dar totul depinde de tine, cat iti doresti sa treci peste tot ce a fost, sa traiesti prezentul.

| matchpoint a răspuns:

Si eu consider ca nu ai reusit sa lasi in urma trecutul. Suferi si esti inhibat petru ca ti-e teama de un nou esec. dar sti cum se spune ``ce nu ne omoara ne face mai puternici``. Iesi, distreaza-te, intalneste-te cu oameni noi sau vechi, recatata-ti curajul in propriile forte si nu te da batut. Capul sus.

| denisa_2911 a răspuns:

Inteleg ca ti-e greu sa incepi o alta relatie, cred ca la fiecare ii este greu daca a iubit inainte pe cineva si o relatie de lunga durata, dar nu ar fi rau daca ai incerca sa iti gasesti pe cineva care sa stii ca te vrea langa ea, dar e cam greu sa gasesti o persoana sincera, e trist cand spun asta, dar astia suntem noisad
Oricum multa bafta si cred ca exista acea persoana care te va face fericit si te asteaptawinking

| lora_9285 a răspuns:

Prietenii tai, nu au si prietene care la rundul lor sa aiba si ele prietene? Poate iti fac cunostinta cu ele. Cert este sa nu te izolezi. Iesi cu baietii si poate o sa dai peste o fata care este putin mai timida. Asa, sansele tale cresc sa te vindeci oarecum de blocaj. Succes!