Criteriile tale se pot schimba sau pot fi impuse artificial. Este normal sa-ti placa o persoana degajata si sigura pe ea in comparatie cu restul. Pentru ca e o abordare pe care stii ca o poti imprumuta si ti-o doresti. Practic iti place felul cum gandeste si vrei sa te inspiri. Daca a fost si un pic provocator si ai vazut ca zboara repede la alta tipa, te-a lovit si la orgoliu si te-a si zorit cu nesiguranta aia a ta. De multe ori ceea ce credem ca dorim nu este acelasi lucru cu stimulii la care reactionam in viata reala
Nu am de ce sa ma supar,nu aveam nicio relatie incat sa-i reprosez. m-a sunat sambata,cand i-am raspuns mi s-a inchis telefonul si nu s-a mai deschis si pur si simplu vorbea cu una in club la fel cum a vb si cu mine cand ne-am cunoscut. ne-am gasit in club din intamplare,nu ma asteptam sa fie acolo, l-am salutat, a lasat-o pe-aia si restul serii si-a petrecut-o cu mine si prietenii mei. si ideea era ca e singura persoana care e dezinhibata si nu incearca sa para altceva decat este. asta ma atrage
Vesnica lupta dintre creier si inima!
Dupa cum vezi,desi creierul tau a dat o comanda clara(brunet,inalt),inima l-a ignorat complet.
Acum ca inima a hotarat altceva,stai de vorba si cu creierul si hotarati impreuna, poate le impaci pe amandoua!
Din cate vad, mergi spre un fericit compromis!
Mult noroc!