| denislaw a întrebat:

Tipa e cu 3-4-5 cm mai inalta decat mine in mod normal dar de multe ori nici nu se observa daca sunt cu adidasi inalti. Nu m-ar deranja, dar cand isi ia tocurile arat penibil pe langa ea si oricat de mare ar fi dragostea ma intreb ce sa fac si daca merita intr-adevar sa incepem relatia. Am in jur de 1.77 dar tipa nu stiu ce a mancat.

4 răspunsuri:
| Nightfall a răspuns:

Genul asta de problema te apasa pe tine? E departe de a fi ceva care sa desparta doua persoane care se iubesc cu adevarat. Personal, daca as fi in situatia ta, m-ar amuza si as face chiar glume pe seama asta, in loc sa stau frustrat ca prietena mea e mai inalta decat mine. Esti prea preocupat de stereotipuri si de ce cred ceilalti. Mie nu mi-ar pasa de asta. N-as putea nici sa ma fac pe mine mai inalt, nici pe ea mai scunda si chiar daca as putea, nu as face asta. Tot ce ar conta ar fi ca eu o iubesc exact asa cum e si ca si ea ma iubeste pe mine asa cum sunt.
Si in plus, daca pe tine chiar te deranjeaza diferenta asta de inaltime dintre voi, spune-i asta si ei si cere-i sa nu mai poarte tocuri ca sa nu mai fie atat de evidenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Man, asta nu conteaza, trebuie sa suporti jicnirile prietenilor tai turbati, jicnitori si zeflemitori.

| superstar1998 a răspuns:

Ar trebui sa ii dai o sansa, pana la urma nu e important ce cred altii, ci ce crezi tu...

| CristiCrs18 a răspuns:

Daca tii la ea nu conteaza ca esti mai scund decat ea...voi sa fiti sanatosi si fericiti. I-a exemplu de la Irinel Columbeanu...Monica era de doua ora cat el dar pe om il durea la basca, avea pasarica buna ce ii mai trebuia?laughing