| 4evergentleman a întrebat:

Știți vreo pastila care sa mă facă vreo jumate de ora sau ora sa pompez fara sa mă termin repede?

Răspuns Câştigător
| Lrs2015 a răspuns:

Iti spun eu reteta ca sa te tina mai mult, doar sa accepte partenera prezervativul...:
-foloseste prezervativ, pentru ca ala te face sa termini mai greu;
-fa sex din picioare, asta ajuta sa ai orgasm mai greu;
- fa sex astfel incat sa nu fii prea excitat, dar nici deloc; daca nu esti mega excitat ajuta

23 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ti-as recomanda ceva dar la anxietatea ta iti va dăuna.

| 4evergentleman explică (pentru darrio2007):

Energizant sau ce?

| anonim_4396 a răspuns (pentru 4evergentleman):

Să nu bei energizant! Nu ai văzut câți adolescenți au murit de la el?

| 4evergentleman explică (pentru anonim_4396):

Pentru mine moartea ar fi o eliberare laughing

Să numai spui asta niciodată. De la energizante n-ai parte de o moarte ușoară.

Ție îți trebuie un loc de muncă și o femeie.

Ce loc de muncă crezi că mi s-ar potrivi fiind mai bleg?laughing

Bagă-te paznic dacă crezi că poți rezista turele de noapte. Eu am vrut să lucrez ca paznic, dar m-au refuzat din cauză că sunt slab(am 1.62 și 57 de kg). Dacă ai permis de conducere, mai faci și Bolt când ești liber și uite așa, poate întâlnești o femeie în una din cursele tale.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sper că nu te-am jignit cu meseria paznic. Dacă ai studii superioare, activează în domeniul în care ai activat.

Nu am decât liceul terminat, era să termin postliceală dar am renunțat din cauza depresiei! Oricum întrebarea era despre cu totul altceva. Mersi de răspunsuri.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Laxative vei pompa toata ziua pe wclaughing

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Ce sa pompezi?

| 4evergentleman explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Garduri laughing
Ce mai faci boss?

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru 4evergentleman):

Bine boss acasă aștept sa fie mâine sa merg la muncă mai am 8 ore jumate de odihnă

Te apuci pus garduri și nu ști cu ce să-le pompezi? Pai ia o cazma cei atât de greu?

| 4evergentleman explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Mă bagi in depresie când îmi spui de munca, mai ia-ți și tu concediu

Munca cinstită nu a loat viața și îmbolnăvit viața nimănui dar munca murdară a loat și continua să viața multora care nu se satură ori cât leai pune în față nu depresia înbolnăvește oamenii și lăcomia și invidia de a avea tot mai mult și mai mult și a nu se mulțumi Niciodată cu ce au nu oamenii care fug de munca cinstită și se feresc de munca cinstită sunt oamenii care fug de o viață cinsintă de viața fără probelme și care ai putea să-ți pui capul și inima liniștită pe pernă și dimineața săte trezești lângă familia ta omul pe care îl iubești cu Adevărat lângă tine fără frica ca de mâine nu vei mai putea fi lângă ei și altul/alta îți va lua locul căci ția fost frică de un loc de munca cinstită mulți oamenii nu înțeleg ca depresia Adevărată și Depresia cea mai rea este lipsa oamenilor pe care îi iubești cu Adevărată și lipsa lor poate te poate face sa suferi cu Adevărată și cel mai mare diagnostic pe care nu există leac pe lumea asta și nici alinare sau vreun medicametent depresia nu rămâne decât un mic xerox pe lângă mine care pot vedea prin el foarte clar totul da prin inima unui om care suferă cu Adevărată nu poți vedea și nici auzi nimic căci nu poți trata o inimă care suferă în tăcere și îi curge ploaia în față fără încetare printre lacrimile sale.

Cu toți cunoaștem despresia cu toți suntem cât se poate de conștienți și raționali de ia de ce totuși nu-i poate face față mulți oamenii? Pentru că nu sunt mulțumiți Niciodată cu ce au sunt orbiți de ce au alți și vor să-l albe și ei cu orice preț iar pentru a avea ce are și altul apucă alte drumuri să-le obțină se înconjoară cu alt de de oamenii se duc de bună voi și intenție către alte drumuri pentru a obține materia cel ce crede cal va face "fericit cu Adevărat" materia este doar un meterial ce mulți îl pot obține și prin munca cinstită dar vezi uni oamenii sunt atâta de orbiți de meteria asta căci începe sa uite și de propria lor viața și atunci începe sa se confrunte cu ei însuși cum? Păi ei sunt conștienți de faptul ca au ales alte drumuri pentru acea materia pentru obținerea acele materii și și-au lăsat oamenii și demnitate loialitate în urma pentru a abține cu orice preț materia dar prețul acele materii vine cu consecințe ce mulți nu ai habar deloc de el care sunt acele poate te întrebi nu? Pierdea celor dragi pierdea oamenilor pe care îi iubești cu Adevărată pierdea loialității pierdere propi vieți iar multe din ele sunt ireversibile căci totul are un preț și binele și răul care este prețul? Oamenii cei iubești cu Adevărată și ai fi și stare sa mori pentru ei Dumnezeu ți ia căci se pune materia pe primul loc înainte lui și celor cei iubești cu Adevărată oamenii fug după materie crezând ca astea le va îndeplini viața și îi va face "fericit" cu "Adevărată" merita poate pune omul în așa situația căci nici el nu poate face ceva pentru acel om căci el alege cu buna voința și intenție acel drum și materia.

Ști de unde vine vorba aceai mai bine plâng într-un Ferrari? Vinde de la oamenii cu lipsuri de sine și ne fericiți cu Adevărat crezând ca acel Ferrari le va aduce "fericirea Adevărată" Ferrari Ferrari unde sunt Ferrari acei oamenii cinstiți care ei chiar erau un Ferrari și știau mai bine ca oricine drumurile fără lăcomie fără învidie și munceau pana lise făceau palmele catran și de bronz oamenii ăia valoarează mai multe decât un Ferrari oamenii ăia sunt un Ferrari dar cine va știe cei un Ferrari și ce este un Ferrari? Doar oamenii cinstiți și muncitori oamenii loiali oamenii care iubește cu Adevărată ori câte de mult iai alunga și rămân în continuare săte iubescă cu Adevărată și în inima lor rămâi aceleași om indiferent de prostie și greșeală tot o sate iubescă cu Adevărată

Ferrari

| JohnnyPacate a răspuns:

Dai o laba inainte si dupa nu mai ai treaba o ora

| unboschetar69 a răspuns:

5g de creatina pe zi si antrenament pana la epuizare, sa vezi ce pompezi dupa laughing