| JohnDillinger0906 a întrebat:

Știu că e Crăciunul, însă fiecare răspunde dacă dorește și dacă poate. Ieri în ajun am încercat să o sun pe cea de care sunt complet îndrăgostit (unii știu la cine mă refer). Am apelat-o o dată și nu a răspuns, nu m-a resunat, am încercat după 6 ore să o sun iarăși și a dat ocupat, motiv pentru care i-am trimis un mesaj cu gândurile bune pentru Crăciun și o înregistrare personală cu un colind (sunt și muzician). După câteva ore a văzut urările și înregistrarea, dar nu a răspuns nimic nici până acum. Cum să iau tăcerea ei? De ce nu dorește să răspundă nimic? Sau dacă o "sufoc" (deși din 6 decembrie nu am mai vorbit ca să nu creadă că sunt prea obsedat de ea), atunci de ce nu mă blochează? Poate fi ideea că îi crește stima de sine prin modul în care o tratez? Voi ce părere aveți? Mie mi se pare chiar frumos ceea ce am făcut...

11 răspunsuri:
| MarYaNM a răspuns:

Frate, e greu dar asa facea si fosta, dadea ocupat cand sunam, la whatsapp nu raspundea cu mesaj, dar uite cand actualul o suna ii raspundea in 2 secunde.
Atunci nu stiam de el.

Las-o in **** ei.

| JohnDillinger0906 explică (pentru MarYaNM):

Deci tu susții că are pe altcineva? E divorțată. Altceva nu știu despre o persoană în viața ei...

| MarYaNM a răspuns (pentru JohnDillinger0906):

Eu iti spun sa nu patesti si tuca mine, ca multi bani si suflet am stricat si eu pe una. Azi doar ma gandesc cum sa o pot injura mai bine.

Da, sunt 100% sigur ca are pe altcineva, ori pe cineva nou si tu ai fost doar pansament de la divort, ori inca comunica cu vechiul, chiar daca nu recunoaste nici in ruptul capului.

| MarYaNM a răspuns (pentru MarYaNM):

Dar da, are pe cineva si nu esti tu acela.

| mihai69 a răspuns:

Sigur nu simte nimic serios pentru tine.

| darrio2007 a răspuns (pentru JohnDillinger0906):

Nu stii tu.

| darrio2007 a răspuns:

E clar ca nu esti ce isi doreste.

| Konkistador a răspuns:

Frate, i-ai trimis colind? Cu vocea ta? Păi hai să-ți zic un lucru poate fata încă e pe jos de râs sau, cine știe, îi tremură telefonul de emoție. Dar fii atent, dacă nu ți-a răspuns, nu înseamnă că a uitat de tine. Poate doar face pe regina de gheață, așteaptă să vadă dacă mai bați toba sau te lași păgubaș.

Dar hai să-ți zic clar: femeia asta știe că ești pe felie, că doar i-ai servit tot tacâmul cu urări și colinde, mai lipsea bradul. Dacă nu răspunde, fie:

Se joacă puțin cu nervii tăi, că poate așa îi place să țină băieții în suspans.
Nu știe ce să zică, că uneori gesturile prea romantice o iau pe nepregătite.
Nu prea e pe aceeași lungime de undă, dar n-are curaj să-ți zică direct.
Acum, dacă vrei să te bagi la un experiment psihologic hardcore, las-o în pace câteva zile. Dacă are ceva de zis, vine ea cu un "Hey, ce faci?" sau măcar un emoji, dar dacă tăcerea continuă, atunci clar îți transmite subtil că e cazul să-ți iei chitara și să colinzi altundeva.

Și nu, nu te blochează, că ce să blochezi când cineva îți face serenade? Poate se hrănește un pic cu atenția, că așa e jocul, dar tu nu stai să fii decor, da?

Capul sus, șefule! Ai talent, ai inițiativă, acum doar ai grijă să nu pierzi timpul pe unde nu-i teren fertil. Dacă ea n-are chef de vibe-ul tău de Crăciun, să fie sănătoasă. Tu dă-ți șansa să fii starul cuiva care așteaptă să-i cânți colindele alea pe repeat

| Emilian65 a răspuns:

Poate era sau este ocupata cu altul.

| JohnDillinger0906 explică (pentru Konkistador):

Deci ar putea fi ideea că acceptă totuși să o sun sau să îi scriu doar pentru a primi ceva frumos și romantic pe tavă pentru a-i crește stima de sine? Până acum a primit, iar când ne vedeam real primea atenții deosebite și rafinate.

| Konkistador a răspuns (pentru JohnDillinger0906):

Sefule, in cazul asta ar trebui sa-ti iei trambita si sa pleci pe alte meleaguri, se vede ca nu e interesata de tine, mai are si ambitia de a te lasa in "seen", nu mai fii un catelus care este dispus sa stea in genunchi si sa ii linga talpile de la picioare la comanda, sa te cobori la nivelul asta ca barbat este o rusine suprema, chiar daca esti indragostit, femei gasesti peste tot, daca ea nici macar bunul simt de a-ti raspunde la mesajul de craciun nu are atunci ce te face sa crezi ca e interesata de existenta ta? Aduna-te si abordeaza o femeie cum trebuie, mai esti si muzician.