Frate, e greu dar asa facea si fosta, dadea ocupat cand sunam, la whatsapp nu raspundea cu mesaj, dar uite cand actualul o suna ii raspundea in 2 secunde.
Atunci nu stiam de el.
Las-o in **** ei.
Deci tu susții că are pe altcineva? E divorțată. Altceva nu știu despre o persoană în viața ei...
Eu iti spun sa nu patesti si tuca mine, ca multi bani si suflet am stricat si eu pe una. Azi doar ma gandesc cum sa o pot injura mai bine.
Da, sunt 100% sigur ca are pe altcineva, ori pe cineva nou si tu ai fost doar pansament de la divort, ori inca comunica cu vechiul, chiar daca nu recunoaste nici in ruptul capului.
Frate, i-ai trimis colind? Cu vocea ta? Păi hai să-ți zic un lucru poate fata încă e pe jos de râs sau, cine știe, îi tremură telefonul de emoție. Dar fii atent, dacă nu ți-a răspuns, nu înseamnă că a uitat de tine. Poate doar face pe regina de gheață, așteaptă să vadă dacă mai bați toba sau te lași păgubaș.
Dar hai să-ți zic clar: femeia asta știe că ești pe felie, că doar i-ai servit tot tacâmul cu urări și colinde, mai lipsea bradul. Dacă nu răspunde, fie:
Se joacă puțin cu nervii tăi, că poate așa îi place să țină băieții în suspans.
Nu știe ce să zică, că uneori gesturile prea romantice o iau pe nepregătite.
Nu prea e pe aceeași lungime de undă, dar n-are curaj să-ți zică direct.
Acum, dacă vrei să te bagi la un experiment psihologic hardcore, las-o în pace câteva zile. Dacă are ceva de zis, vine ea cu un "Hey, ce faci?" sau măcar un emoji, dar dacă tăcerea continuă, atunci clar îți transmite subtil că e cazul să-ți iei chitara și să colinzi altundeva.
Și nu, nu te blochează, că ce să blochezi când cineva îți face serenade? Poate se hrănește un pic cu atenția, că așa e jocul, dar tu nu stai să fii decor, da?
Capul sus, șefule! Ai talent, ai inițiativă, acum doar ai grijă să nu pierzi timpul pe unde nu-i teren fertil. Dacă ea n-are chef de vibe-ul tău de Crăciun, să fie sănătoasă. Tu dă-ți șansa să fii starul cuiva care așteaptă să-i cânți colindele alea pe repeat
Deci ar putea fi ideea că acceptă totuși să o sun sau să îi scriu doar pentru a primi ceva frumos și romantic pe tavă pentru a-i crește stima de sine? Până acum a primit, iar când ne vedeam real primea atenții deosebite și rafinate.
Sefule, in cazul asta ar trebui sa-ti iei trambita si sa pleci pe alte meleaguri, se vede ca nu e interesata de tine, mai are si ambitia de a te lasa in "seen", nu mai fii un catelus care este dispus sa stea in genunchi si sa ii linga talpile de la picioare la comanda, sa te cobori la nivelul asta ca barbat este o rusine suprema, chiar daca esti indragostit, femei gasesti peste tot, daca ea nici macar bunul simt de a-ti raspunde la mesajul de craciun nu are atunci ce te face sa crezi ca e interesata de existenta ta? Aduna-te si abordeaza o femeie cum trebuie, mai esti si muzician.
liliana77any întreabă: