| AndreiBalan123 a întrebat:

Știu ca este o întrebare poate ciudata. Am observat ca penisul este cateodata umed vâscos in cap fără sa am vreo excitatie, sa fi făcut nevoia sau sa am vreo pierdere de urina? Chiar si daca ma spal si ma sterg foarte bine dupa o vreme este vascos, umed.Este sebumul acela de se produce? Este ceva normal.

Răspuns Câştigător
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Se auto curata

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ti-as recomanda sa mergi de urgenta la un laborator de analize medicale sa-ti faci o testare, ca-i posibil gonoree (sculament) sau o boala cu transmitere sexuala care netratata duce la probleme grave de sanatate.

| AndreiBalan123 explică (pentru Violleta2022):

Asta am de ani de zile.Nu am niciun disconfort, mai ales ca am soție nu frecventez pe la altele.

| Violleta2022 a răspuns (pentru AndreiBalan123):

Eu recomand sa mergi al un medic urolog sau la un cabinet de analize medicale, fiindca gonoreea se poate lua si de la un wc public, daca ai intrat, pus mana pe capacul proaspat infectat de unul care a facut inaintea ta, apoi ti-ai tinut cucul la urinat si gata, s-a luat.
Nu-i normal sa-ti curga ceva din penis, fara sa fii excitat, asta este clar!

| cosminsistefy2023 a răspuns:

Nu. E sperma, Zi vascoasa!

| AndreiBalan123 explică (pentru cosminsistefy2023):

Spermă rămasă pe uretra.Nu cred pentru ca se întâmplă mai mereu sa rămână nu dupa ce fac sex.E puțin umed chiar dacă ma spăl și îl șterg bine.Iar alte simptome n-am sa fie ceva vreo infecție dau altceva.

| cosminsistefy2023 a răspuns (pentru AndreiBalan123):

Ok