Perfect. Atata timp cat este intr-o relatie este bine sa avem rabdare.
Te felicit!
Apropo imi place roadrun-rul tau de intrebari.
Stii, curiozitatea a ucis pisica. Ei asa si aici, cand vrei anumite lucruri sa le tot incerci, ori trebuie sa ai o miza puternica pentru care faci astea, ori nu mai faci.
Atingerea factorului emotional "familie" poate fi puternic pentru unii. Iti trebuie un motiv pe masura ca sa "iti bagi nasul" in intimitatea sa. Munca e munca, nu vorbim de familie.
Prietenii sunt altceva si de obicei nu sunt la munca. Acolo ai colegi cu care, e drept, trebuie sa ai o atmosfera linistita, destinsa, calda, dar asta merge tocmai cand stii ca nu poate evolua in altceva si nu pot fi afectate decizii/ procese.
Nu pari sa fii prea timidă. E clar ca il placi, orice ai scrie pe aici. Deja invitatia ta la cafea spune tot. Indiferent ca ii spui ca il placi sau nu.
Sunt, și într-un fel e bine, astfel nu fac gafe ce ar putea să mă coste.
Invitația la cafea a fost strict amicală.
Îl plac dar o să am grijă că niciodată să nu afle.
" acum 16 ore | Marfil31 a întrebat:
Să zicem că o femeie place mult un bărbat căsătorit. Nu îndrăznește să-i spună sau să-i arate în vreun fel atracția pentru el. El își dă până la urmă seama și îi propune să aibă o relație amoroasă (să-i fie amantă)."
Carevasăzică nu vrei să te dai la el, dar arzi să-i spui unui bărbat căsătorit că "arată bine și soția lui e norocoasă că are un tip ca el".
Ești extrem de subtilă...
Deci nu vrei să fie un avans/flirt, nu vrei să te dai la el, nu vrei o aventură cu el.
Atunci care e rostul?
Speri să se dea el la tine?
Atunci ar fi acceptabil?
Fii sinceră din aceasta privință cu el
Ii faci un compliment dar subliniezi faptul nu-l faci cu vreun interes și deoarece ai observat că arată bine ai vrut să-i aduci acest lucru la conștiința și nimic mai mult,așa eviți sa fii răutăcioasă sau sa pari ca ai interese ascunse și că ai urmări ceva de la el.
Daca vrei, te-as putea ajuta cu mai multe, doar daca vrei, dar daca vrei, lasă-mi te rog un mesaj in privat, mulțumesc!
Este întotdeauna bine să ne gândim de două ori înainte de a face sau spune ceva care ar putea fi interpretat greșit sau care ar putea face pe cineva să se simtă incomod. În acest caz, poate ar fi mai bine să vă păstrați gândurile pentru dvs. și să vă concentrați pe a vă menține relația cu fostul dvs. șef pe un nivel profesional și plăcut. Dacă totuși doriți să faceți un compliment, puteți alege ceva mai general, precum "Arăți bine" sau "Ești întotdeauna atât de bine îmbrăcat
De ce te mai chinui sa le stergi daca oricum nimeni nu stie cine esti?
Cum suna complimentul?
De ce nu ii vei zice ca il placi daca ai suspiciuni ca te place?
Pentru că nu mă place ca femeie. Mă apreciază doar că fostă angajată.
Și pe tine ce te atrage la el de nu găsești la alt barbat/femeie ?
Belingot întreabă: