| Anonima2008758585858 a întrebat:

Știu ca pare ciudat... Dar este vreo problema dacă faci sex protejat la 12 ani? Adică îți începi viata sexuala. Fără răspunsuri absurde

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Absurdă esti tu. La varsta ta trebuie sa ai alte preocupari. Vei avea timp toata viata sa faci sex.
Copil imatur!

| viavo a răspuns:

Poti sa faci o hemoragie interna, si sa ramai cu sechele o viata intreaga, sa iei o bataie de la parinti si nici cel cu care ai face sex nu cred ca ar fi intreg la minte. O fi un obsedat sexual, eventual pedofil care ar trebui castrat. Sfatul meu e sa pui mana pe carte si sa lasi prostiile de o parte.

| Andreeush a răspuns:

La 12 ani ar trebui să ai alte preocupări.

| SilentRain a răspuns:

Da este, o sa ajungi parașuta cu diploma la 14 ani, posibil și cu o sarcină
Ar trebui sa îți vezi de școală

| Donsavas a răspuns:

Da,este o problemă. Te joci de a adultul.

| ywar a răspuns:

La 12 ani, invatam. Nu stiam de sex sau alte lucruri. Ti-a crescut par la pi@da si te crezi adulta. Mars si invata.

| Eireann a răspuns:

Pai este o intrebare absurda. La 12 ani nu ai maturitatra necesara sa intelegi care sunt riscurile (nu ma refer la boli si sarcina - ma refer la traume emotionale si psihice, la abuz sexual, la viol, la fotografii indecente care pot ajunge in mana cui nu trebuie si pot fi folosite pentru santaj, la faptul ca o sa iti pierzi respectul de sine si reputatia). In plus de asta la 12 ani, mai ales ca fata, nu prea cred ca o sa simti mare placere pentru ca nu iti cunosti suficient trupul iar daca faci cu in baiat de aceeasi varsta ai mare noroc daca nimereste gaura, nici o sansa sa stie el ce e de facut.

| Vikaa a răspuns:

La 12 ani nici nu e indicat sa faci sex, esti prea mica, mai asteapta vreo 4 ani

| Sarah35277 a răspuns:

Parerea mea e ca poti sa faci sex cand te simti pregatit indiferent de varsta, mai ales protejat. Ai grija cu pozele, sa nu trimiti pentru ca am patit si eu, astia le dau mai departe crede-ma. Doar sper ca te-ai combinat cu unu de o varsta mai apropiata ca a ta, ca astia mari te *** pana se plictisesc si te lasa, si sa nu suferi dupa.