| adelina73 a întrebat:

Toți spun că e bun, e educat și să am grijă de el că în zilele de astăzi nu prea găsești așa băieți. Însă ei nu știu, nu știu că sufletul meu nu simte ceea ce-și dorește, nu primește ceea ce-a visat. El nu-mi simte trăirile, nu-mi cunoaște visele și nici nu și-a dorit niciodată să le cunoască. El, e doar un băiat... un băiat care iubește sexul și care îți reproșează la nesfîrșit că te iubește mai mult decît orice ( de parcă pentru asta ar trebui să-i fiu recunoscătoare). Însă eu nu mi-am dorit niciodată un baiat, eu mi-am dorit un suflet... un suflet care să mă înțeleagă și să mă iubească necondiționat.
Da, recunosc că chiar e băiat bun și se poartă foarte frumos cu mine, însă sunt foarte puține clipele în care vorbim într-adevăr din suflet (practic lipsesc). Uneori am impresia că sta cu minen doar pentru sex, dar nu înțeleg de ce s-ar chinui atîta cînd sunt zeci de alte fete cu care poate face sex fără nici o obligație? Nuștiu ce să fac, totuși ne unește un an juma' de clipe petrecute împreună. Poate în mine e vina, nici nuștiu ce să cred. Nuștiu dacă trebuie să mă despart de el sau nu. Aștept niște păreri.
Vă mulțumesc pentru timpul acordat.

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Someone,nu mai trai in constrangere.
Inca rezisti, esti tanara, dar gandeste-te cum va fi daca ai trai asa 10 ani, 15, 20...
Nu te lasa influentata de lumea din jur si nici de marea lui dragoste.Cauta sa fii tu multumita,impacata in sinea ta,sa privesti omul drag in ochi si sa nu fie nevoie de nici un cuvant,sa stii ca a inteles ce vrei.
Dragoste nu inseamna sa ii dai celuilalt tot ce ai,inseamna sa-i dai ceea ce are nevoie.Iar cel cu care esti de un an jumate, nu numai ca nu stie lucrul asta, dar nici nu-l va invata vreodata!
Nu am intalnit o durere asa mare exprimata atat de demn si adevarat.Traiesti cu sufletul,ceri suflet,esti numai suflet.
Te sfatui sa pui punct relatiei actuale si sa cauti, in liniste, altceva.Acel altceva care este copia fidela a ce-ti doresti.
Nu va fi usor,nu vei scapa nelovita de brutalitatea verbala cotidiana si de reprosurile multora.
Dar,eliberata de toate,vei putea sa respiri, in sfarsit!
Tot binele ti-l doresc, tot!

| mgtow a răspuns:

Atunci tu esti hamul lui care il satisfaci la nevoie si aici spui partea vietii tale, bravo tie te-ai facut putin de ras si asta trebuia sa stii tu cum sa actionezi.

| LoveToHate a răspuns:

In primul rand as vrea sa iti spun ca mi-a placut foarte mult cum ti-ai exprimat duretealaughingm-ai impresionat happy
In al doilea randbig grinaca tu consideri ca el te doreste doar pentu sex,mai bine ar fi sa te desparti de el acum,odata si odata tot o sa va despartiti. Poate nu azi, poate nu maine, dar in viitorul apropriat.Deoarece o sa apara certurile, o sa apara suferinta.Intr-o relatie ai nevoie de 2, nu de unul singur! Daca tu continuui sa te necajesi si sa stai cu un barbat pe care il privesti doar partenerul tau de sex si nimic mai mult, nu o sa rezolvi nimic.
Sfatul meu e sa te desparti de el!

| Katze_1738 a răspuns:

Mai bine il lasi si cauti pe altcineva.ca te chinui singura.tu cati ani ai?