Iarta-ma ca imi permit sa-ti spun asta dar eu am invatat din experienta ca intre un baiat si o fata nu exista amicitie, prietenie, de-o parte sau alta exista ceva mai mult. e o chestie de timp pana sa iasa la iveala lucru asta. ai sa vezi. ciao
Mihai are mare dreptate. si eu am fost in situatia asta de vreo doua ori deci explica-le simplu ca sunteti prieteni sau nu-ti mai bate capul cu ei. lasa-i sa creada ce vor numai gandeste-te ce presiune e in ei cand nu stiu daca sunteti sau nu sunteti impreuna cu adevarat. oricum... unul dintre voi sigur il place pe celalalt. deci probabil el te place pe tine pe fata
Auzi ca nu s poate o prietenie d amicitzie intre un baiat si o fata? sunt genu care s intelege mai bine cu baietii decat cu fetele.da s poate.nu ar trebui sa t intereseze c sp lumea! iar pentru o posibila relatzie cu el daca candva ar veni vorba, gandeste-te u prima data c simti pentru el si convoaca-l la o discutzie!
Am aceeasi problema, numai ca eu mai am si prieten .
Nu-i baga in seama, gandeste-te tu daca simti ceva mai mult pentru el decat o simpla amicitie. Daca da, discutati si poate ajungeti la ceva .
Sper ca te-am ajutat :*.
Fuunditsa?
Nu prea crede lumea în prietenia dintre o fată şi un băiat.Şi pe bună dreptate,pentru că de fapt,tot există o atracţie între cei doi, dar care se rezumă la amiciţie din diverse motive.
Dacă vă înţelegeţi aşa bine, de ce nu ar merge şi o relaţie între voi? Poate că niciunul nu şi-a dat seama de asta până acum.
beausingurlamasamea întreabă: