anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Toata lumea imi spune ca ma comport ca si o copila. Ce ar trebui sa fac sa nu mai fie asa..Ps am 15 ani jumate

9 răspunsuri:
| vasic a răspuns:

N-ai ce-i face, unii raman copii toata viata.

| MasterYoda a răspuns:

Breaking news! Esti o copila!

| Barbiiiiie a răspuns:

Dar de ce vrei sa te maturizezi? Cand copilaria e asa frumoasa?straight face
Nu vă inteleg vreti sa va maturizati mai repede si cu toate astea problemele cresc din ce in ce mai mult, dar de fapt de ce asculti lumea, de ce ii bagi in seama? Nu incerca sa te schimbi pentru ca asa vor anumite persoane care fac parte din viata ta, ai sa cresti si ai sa vezi ca o sa-ti fie dor de copilarie mai devreme sau mai tarziuhappy
Eu zic sa ramai asaoh go on.
Sper ca te-am ajutat

| cinenuvedenustie a răspuns:

Nu ar trebui sa faci nimic, si stii de ce?
Pentru ca asta chiar si esti, si el al dracului de misto.

| bluelight30 a răspuns:

Cum au spus si ceilalti utilizatori TPU, tu esti inca copil pana implinesti 18 ani, chiar si dupa ce implinesti 18 ani esti inca un copil! Acum sa trecem la subiect, deci nu ar trebui sa te schimbi atata timp cat tu te simti bine in pielea ta! Nu uita always you'll be a child!

| Wowhow a răspuns:

Eu zic sa nu te schimbi. E frumos sa fi numita copila atunci cand tu chiar esti.Nu zic nici ca ar trebui sa te comporti ca si fetitele mici, de gradinita. Uite cam cum ar trebui sa se comporte o fata mai matura:invata sa "citesti" atmosfera(adica sa-ti dai seama daca trebuie sa fii serioasa in anumite situatii), nu rade din orice, in special nu rade de sentimentele/parerile celorlalti, nu fii prea galagioasa cu grupul tau de prietene(de obicei deranjeaza-simtiti-va bine intre voi), cand cineva iti cere o parere, raspunde-le sincer; nu le juca altora glume-nu prea des, oricum. Din cand in cand e amuzant.Cam asta cred eu ca ar fi normal.laughing Daca esti deja asa, atunci sigur nu ai motive de ingrijorare. Sper ca am inteles ce fel de raspuns cauti si ca te-am ajutat macar putin.Bafta!happy

| CoxOno a răspuns:

Nuti fa griji totul se va schimba de la sine, nici nu ai satii dai seama can-d au trecut ani si te-ai maturizat. Eu zic sa fii tu ansatii ''totul va fi bine''

| cuvant a răspuns:

La varsta asta se poate spune ca esti pe un pod intre copilarie si adolescent.
Nu e rau sa fii copil niciodata atunci cand copilaria devine un mod de a scapa de responsabilitati si ca nu vrei sa accepti parerea celorlalti.

In rest daca ai mai multe detalii poate reusim sa spunem mai multe lucruri

| NeneaGogu a răspuns:

Te comporti ca un copil si ai prieten?