| Sara2 a întrebat:

Toata lumea spune aici pe site ca este impotriva avortului. dar in cazul unui viol? ce dracu mai faci? nasti un copil care toata viata si sa iti aminteasca de acea intamplare? si mai ales cand trebuie sa ii explici de ce nu are tata?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu toata lumea zice ca avortul e crima, cei care nu inteleg ce inseamna ca o femeie sa fie violata si daca ar vedea cum e pe pielea lor atunci le vezi cum se vaita ca face avort, lumea stii cum e (cu 2 fete) minte la greu si vor sa se faca cheie de biserica in fata ta si pe la spate sunt Vlad Tepes.

| elasexygagica a răspuns:

Nu toata lumea, eu sunt pro avort

| T4ny4 a răspuns:

Eu sunt de acord cu avortul! Nu trebuie sa distrugi viata atator oameni (mama copilului, copilul si oamenii din jurul lor) doar pentru ca altii il considera pacat sau crima.Mai crud ar fi sa-l faci, sa n-ai cu ce sa-l cresti, te chinui si tu! Tata ii poti gasi oricandlaughing

| PamPamRawwr a răspuns:

Cu toată că practic este o crimă, sunt de acord cu avortul în cazul în care ai spus tu, cel cu violul. dar. dacă o aşa numită "fată uşoară" care se culcă cu toţi, face avort, sunt de părere că ar fi trebuit să păstreze copilul ca o pedeapsă pentru ceea ce a făcut. iar a 3a variantă, cea cu o femeie în toată firea, cu posibilităţile de a creşte un copil sănătos, mi se pare crimă să facă avort. thinking
nu ştiu, fiecare cu părerile lui.