| sempercity a întrebat:

Toata lumea stie ce se intampla cu baiatul cand isi pierde virginitatea si la fel si`n cazul fetelor...

Am facut sex doar cu 3 fete printre care am folosit prezervativul la fiecare contact, la prima fata nu l`am folosit dar aceea a fost o relatie de cateva luni un regret profund ...In concluzie si ce vreau sa explic este ca mi se pare ciudat ca mie sa nu mi se rupa ata... am citit pe un site englez ca sunt unele cazuri in care baieti il au asa de elastic incat nu se rupe... eu unu nu am vorbit cu nimeni despre asa ceva, mi se pare aiurea sa vorbesti cu cineva despre asa ceva
Ceva pareri stiti cumva si alte cazuri... exemple vii citesc cu placere opinile voastre.

Răspuns Câştigător
| buli a răspuns:

Lasa ma ata oh go on, obiectu trebuie sa mearga conform regulilor, ata e in afara legii oh go on.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaa, semper...dragule.eu stiu o gramada de oameni care si-au taiat-o singuri cu lama, ca sa nu se prinda altii.stiu si care o au intreaga si la locul ei dupa multi ani de casatorie.nu e obligatoriu sa fie rupta, ci sa mearga unealta asa cum trebuie.ata...o poti lasa in pace.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie...numi pasa de ata.as faceo si asa