| LaRySa_1343 a întrebat:

Toata viata mea, mi-am dorit sa am o relatie frumoasa serioasa si deschisa cu un baiat care as putea sa il plac acum ceva timp cand m-am indragostit de un baiat, am hotarat ca el sa fie persoana aceea fara nici o indoiala simteam ca el este si imi doream totul cu el fara resentimente intr-adevar ma placea si el mult am vorbit si neam despariti ca orice cuplu.in final eu am hotarat sa fac primul pas si sa ii dau de inteles ca vreau sa ne impacam, ce credeti ne-am impacat toate bune si frumoase.Imi spuse-se chiar ca isi doreste o relatie serioasa cu mine m-am emotionat foarte tare si i-am spus ca si eu imi doresc acelasi lucru. Dupa trei zile stateam la t. v intr-o dimineata si mi se paruse ciudat ultima oara cand ne impacasem era mai strain si am hotarat sa ii trimit sms ca ce e cu el si mi-a zis ti-ai dat seama nu ca nu sunt in regula si ii zic eu da si daca e din cauza mea te rog sa imi spui El a zis nu e din cauza ta daca ar fi fost ti-as fi spus la un moment dat l-am enervat un pic tot pe aceeasi tema si mi-a spus ca sigur ne-am cam grabit si ca era altfel inainte ca ne intelegeam mai bine deja am prins ideea si am inceput sa plang nu mai puteam am fugit in alta camera si plangeam si imi spunea in sms ca nu mai simte ce simtea odata pentru mine ca nu il merit si ca el nu poate sa imi ofere ce am eu nevoie ca merit multa dragoste si afectiune spunand ca am sa gasesc pe cineva mai bun.plangeam si i-am spus de ce ma ranesti atat de tare si continuand ca nu a avut niciodata intentia si etc nu i-am mai rasp la ultimul sms ca bla bla si ca nu vroia au trecut 2 saptamani si si-a facut prietena dupa un timp indelungat s-a despartit de ea si neam imprietenit iar prieteni f buni atat amindoi ne doream mai mult se vedea pe chipurile noastre si mai stateam impreuna de cate ori aveam chef mai ramaneam seara dupa ce pleca gasca imi doream mult sa ne impacam dar el nu prea dadea de inteles asta si intr-o seara mi-a spus ca vrea sa stam iar amindoi si am zis bine.stateam toti in gasca si prietenu lui cel mai bun ma pipaia eu fiind virgina m-a luat mai mult pe sus si in casa la el m-am lasat a aflat respectivu si nu i-a venit sa creada va dati seama nici mie nu imi vine sa cred ce a fost in capul meu cica sa-l fac gelos pe el in fine nu mai vorbeste cu mine dar nu stiu ce este cu mine sunt schimbata total parca nu mai gandesc deloc fac lucruri fara sa gandesc si vreau un ajutor cu sfaturile voastre va rog... mi-ati citit povestea deci ce credeti? astept raspunsuri. fundita

Răspuns Câştigător
| Jeanny22 a răspuns:

Probabil o mare vina o au homonii, dar de asemenea si tu esti vinovata. Daca ai vazut ca el a fost de acord sa va impacati de atatea ori, inseamna ca el chiar tine la tine!
Ai spus ca el te ranea atunci cand ti-a spus ca el nu poate sa-ti ofere ceea ca meriti, sau ca meriti multa dragoste si afectiune. Poti macar sa-ti imaginezi, cum s-a simtit el dupa ce tu ai fost cu ALTUL?
Nu regreti ceea ce ai facut? Ca ai distrus un moment atat de magic cu cineva pe care nu-l iubesti? Nu crezi ca primul baiat merita sa te iubeasca, caci el ti-a aratat ca vrea sa fie cu tine!
Nu stiu cum sa-l impaci, crede-ma! Daca m-ai aveti vreo sansa impreuna, daca cumva el te iarta, inseamna ca el te iubeste cu adevarat! Te sfatuiesc sa nu renunti la o asemenea dragoste!
Ai putea incerca sa vorbesti cu el, cauta-l si explica ca ceea ce ai facut nu o fost ceva planuit, s-a intamplat si gata! Spune-i ca nu se va mai repeta cu altcineva! Va trebui sa incerci sa-i recastigi increderea, iar increderea este lucrul cel mai greu de obtinut intr-o relatie! Tu il cunosti mai bine, asa ca gandeste cei ii place, si incearca sa-l impaci!
P.S. Nu renunta!
Mult noroc!
Jeanny22!

4 răspunsuri:
| answer a răspuns:

In primul rand invata si tu sa folosesti punctul si virgula!
Ce iti doreai tu si unde ai ajuns? Daca s-a intamplat cu unul pe care il stiai doar din vedere, atunci te-ai comportat ca o panarama;
gandesti prea ingust; daca iti doreai sa gasesti un baiat pe viata, caruia sa ii oferi totul, cum poti sa zici ca l-ai ales pe el? De cand tot ce alegem noi este si bun? de ce nu ai avut rabdare sa-l cunosti? Ai vrut sa daruiesti iubire si ai ajuns sa te culci cu un oarecare; Se zice ca toate tarfele incep asa! Asa ca ai grija ce mama draq faci; dati doua palme si trezeste-te! Pune mana si invata, nu te transforma in jucaria baietilor; nu stiu de ce ai mai povestit de baiatu ala.ca sa arati ca el te-a impins la asta? sau ce?
Ai mare grija ca esti la marginea prapastiei! Deocamdata inceputul este foarte "bun"!

| alylove15 a răspuns:

Nu te merita baiatrul, nu dispera o sa iti gasesti pe altul.

| WooLove a răspuns:

LaRySa@ indiferente ce ti se intampla in viata si de ce persoane dai o singura chestie stiu "nu am incredere nici in umbra mea" deci de acum incerca sa fii mai precauta si atenta ce alegi si nu incerca sa bagi mana in foc pentru nimeni...

| anaservic a răspuns:

Iubirea asta, ce face din oameni...te inteleg draga mea, nu te condamna nimeni pentru ce ai facut, deoarece ai fost foarte confuza. totusi, cel mai bine ar fi sa il uiti, pentru ca e clar ca nici el nu stie ce vrea de la tine. da-i timp de gandire si daca se intoarce la tine, ramane la latitudinea ta daca vrei sau nu sa-i mai acorzi o sansa si sa vezi cum se comporta. intre timp, intalneste-te cu alti baieti, cunaoste lume noua si incearca sa iti ocupi timpul cu ceea ce iti place!