| madalina2043 a întrebat:

Toate cuplurile fac oral sau se masturbează impreuna?
Fac acest lucru iubitul meu doar ca mi se pare puțin ciudat sa facem asta și am impresia ca suntem singurii care fac asa.
Este ceva normal?

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nici pe departe, nu sunteți singurii care o fac.
În sex, orice e liber consimțit, este ok.
Așadar, dacă voi vreți, vă place și vă simțiți bine, continuați.

| Mosotti a răspuns:

Nu toate cuplurile fac asa, depinde de cuplu, unii da, unii nu.
Si ce conteaza ca ati fi singurii? Conteaza ca daca va simtit bine si vreti amandoi, e okey, atat conteaza, nu conteaza ce fac altii.

De ce ti se pare ciudat sa faceti asta? Ca doar nu faceti ceva rau unul altuia.

| IamJoKeR a răspuns:

Este normal sa se facăqstwvpe baza unei relații, mulți o fac, nu sunteți singurii

| Negoiu a răspuns:

Oralul îl fac de obicei fetele.
Statisticile spun: 60 - 70 % din bărbați, 97 - 98 % din femei.
Femeile își cam "vampirizează" bărbații, spun că o fac pentru ei, dar e marea lor plăcere să se energizeze cu spermă. Ca nu prea recunosc, asta-i altceva!

| doctorandus a răspuns (pentru Negoiu):

"energizeze cu spermă" este vorbit fără sens (fără corespondent în realitate).

| Nyarlathotep a răspuns:

Nu inteleg cum ati putut sa ajungeti la concluzia ca DOAR VOI DOI de pe toata planeta asta faceti sex oral sau va masturbati impreuna. Aceste practici sunt atat de raspandite incat pot spune ca, cuplurile care nu fac asta, sunt ciudate.

Si nu inteleg alt aspect: daca tu si prietenul tau aveti ciudatul vostru, doar al vostru, de ce ceri parerea societatii despre relatia ta? Sau ai pus intrebarea asta la modul ca ai prefera sa incetezi sa mai faci asta cu prietenul tau? Tu cauti sa-ti strici propria relatie si nu stii cum? laughing Daca acel ciudat (cum zici tu) din relatia ta functioneaza, de ce incerci sa strici?

| madalina2043 explică (pentru Nyarlathotep):

Acel ciudat ne place, doar ca eu sunt curioasa dacă si alții fac la fel, atât.

| Nyarlathotep a răspuns (pentru madalina2043):

Cu ce te ajuta informatia daca si altii fac la fel sau nu?

Uite, poftim, te ajut eu:
E bine ce faceti! Continuati asa! Ba mai mult, faceti-o mai des decat pana acum. Faceti-o pana cadeti extenuati. Iar cand iti vine sa intrebi societatea daca e bine sau nu ce faci in propriul dormitor, in momentul ala mai fa-o odata, sa-ti treaca cheful de a mai intreba! laughing

| Bogdanel27 a răspuns:

E ceva normal, mai ales sexul oral e ceva de care nu foarte multi acceptă o relație fără sex oral, fantezii, și o relație foarte deschisă