| ana_6553 a întrebat:

Toate prietenele mele de 11 ani au fost cu cine iar eu nu am fost cu nimeni si tot imi povestesc mereu ce frumos a fost cand a fost cu cineva iar ele ma geloasa iar eu nu mai stiu ce sa fac

12 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Iti lipsesc cateva cuvinte...nu trebuie sa fii geloasa pe ele doar pentru ca au prieteni. Iti faci un prieten atunci cand iti place prea mult de cineva, cand crezi ca te merita, cand esti indragostita de el! Nu trebuie sa "te combini" doar pentru ca asa este la moda sau pentru ca asa sunt si prietenele tale!

pa, pa.

| Libelle a răspuns:

Haide ca nu te iau cu invata carte si nu stiu ce ca esti mica ca toate astea.
estea tebuie sa le realizezi tu singurawinking
ce sa faci... ce iti povestesc ele mama?
si tu le crezi? nu le crede.chiar si la 11 ani oamenii sunt ca si la 30, inzestrati cu talentul de a-i minti si manipula pe ceilalti.
pot fetele sa se dea mari, sa minta sa te duca de nas cu povesti fara sa iti dai seama scumpa mea...
nu e nicio filozofie la 11 ani sa ai un prieten.lasa chestia asta mai incolo, pe la 14, 15 ani desi nici atunci nu stii ce vrei, ce e cu tine, d-apai sa mentii o relatiestraight face(nu generalizez acum.)
nu e nimic deosebit, la 11 ani nu poti sa gusti pasiunea unui sarut, unui tinut de mana, unei imbratisari din dragoste, doar de dragul de a te lauda si a intra i randul lor nu merita.asculta-ma tu pe mine.
bafta.

| Floreenofficial a răspuns:

Da rolling on the floor
ce frumos a fost cand le-au tras aia de nu mai stiu ce e cu ele.totul e de forma ca sa se laude.

| Derye a răspuns:

Nu faci nimic. Ai 11 ani, pentru numele lui Dumnezeu, ai toata viata inaint sa-ti faci zeci de prieteni. Asteapta, la 11 ani ai tai nu e dragoste, e doar o mica prietenie.
Tie nu trebuie sa-ti pese de ele, ele sunt anormale, caci e o varsta prea mica pentru prietenie, ele sunt cele cu probleme, nu tu.

Bafta!

| Damian a răspuns:

Ma eu la 11 ani, doar ma jucam dea mama si tata da voi o luati prea in serios

| Andru1996 a răspuns:

1)invata sa scrii
2)pentru a face asta du-te la scoala
3) e simplu vezi un baiat de 12 te duci la el si il intrebare daca vrei sa fiie cu tine

| Bianca_2742 a răspuns:

Eu la 11 ani visam papusi nu ma gandeam la gagici esti inca mica.
Nu te lasa influentata de altii.

| Opt1k a răspuns:

Igonora! trateaza totul cu indiferenta! asta doare cel mai tare! si ce daca ai prieten! la varsta vostra invatati carte nu umblati dupa baieti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Catati uniubit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cartea nu ajuta la nimic lucrurile frumoasa vi repede toate rasp care le primesti cu "carte" sunt numai nenorociri o sa ajungi de o sa fi cea mai tocilara fata...mai bine iti bagi ceva in carte si mai bine mergi cu prietenele tale prin parc.va plimbati iar cand incepe sc poate vezi si u vreaun baiat care il placi. bafta:* sper ca te-am ajutat.

| Fatyn97 a răspuns:

Poftim id meu de messenger si vb acolo fatin. florin

| solarcel a răspuns:

Invata carte.