| xFaith a întrebat:

Tocmai am aflat ca fosta lui prietena da la aceeasi facultate cu el straight face!
Ce ar trebui sa fac? Daca o vad ca vorbeste cu el? Sau daca se baga asa in seama cu el? Chiar nu stiu cum sa procedez intr-o asemenea situatie. stiu ca m`ai sunt cateva luni pana vom incepe facultatea dar vreau sa fiu pregatita sad
Sfaturi? Voi ce ati face in locul meu?

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Nimic! Ca astfel pari disperata! Esti intr-o relatie da? de cat timp? pe scurt daca el te iubeste, e sincer cu tine si are incredere in tine nu ar trebui sa-ti faci probleme! respectiv daca tu esti sincera cu el si ai incredere in el nu vad de ce iti mai ridici semnul de intrebare! Chiar daca fosta prietena este la aceeasi facultate slabe sanse sa se intalneasca cu ea! 1 la mana or sa fie in grupe serii diferite nu or sa aiba toate cursurile comune etc etc. Si daca el te iubeste nu o sa te insele! daca schimba 2-3 cuvinte cu respectiva mare lucru nu inteleg de ce sa fii geloasa, posesiva! n-ai motiv. Asa ca nu trebuie sa reactionezi in niciun fel pentru ca o sa pari disperata si asta o sa-l irite si o sa iti zica pa pa! Tu iubeste-l incontinuare, faceti ce faceati si pana acu si punct! Numai aduceti in discutii fostii/fostele prietene!

3 răspunsuri:
| alinutzaap a răspuns:

Nu`ti mai face griji degeaba..asa cum ai zis ea e FOSTA! Deci gandeste`te doar la tine si el >:<

| cristina_2603 a răspuns:

Incearca sa nu pari geloasa!
daca i se va parea lui ca eszti geloasa,probabil se va supara pe tine.
stai linistita, cel mai sigur e ca au ramas amici dupa despartire, dar nu neaparat se mai plac.
in cel mai rau caz ea inca tine la el, dar el tine la tinewinking
sper ca te'am ajutat, succes!

| xxxRob3rtaxxx a răspuns:

Incearca sa te dai pe langa ea si sa fiti,, prietene" si nu cred ca atunci o sa ai motive sa fi geloasa, daca despre asta e vorbawinkingdaca nu scuze altceva nu mi-a trecut prin capsad