Cred ca ai probleme foarte, foarte grave.De ce il iertai? Daca te-a inselat o data ce te face sa crezi ca nu o va face si a 2-a oara? Si daca te-a inselat si a 2-a oara, fi sigura ca o sa o tina asa pana o sa va despartiti.Pai intr-adevar lumea ta nu se invarte in jurul lui...Cred ca ar fi bine sa ii spui ca intre voi s-a terminat, pentru tot ceea ce ti-a facut.
Buna scumpo.
Daca te inseala, inseamna ca nu te apreciaza si ca iubirea ta nu este suficienta pentru el. Faci prea multe eforturi pentru un baiat de care din cate vad te'ai cam "scarbit"
Nu il suna, o sa te insele iar si iar.
Preocupa'ti timpul vorbeste cu niste prietene daca vrei sa vorbesti la telefon suna o prietena si vorbeste cu ea.
Indiferenta doare cel mai tare in cazul baietiilor toti stim asta.
Te'a tot comparat cu multe fete si o sa te compare in continuare daca continui.
I-ai iertat-o de prea multe ori si cred ca i s-a urcat la cap.
De ce sa il iubesti daca el... nu te iubeste?
Incearca sa il uiti preocupa-ti timpul sau... fa-ti un nou iubit
Sigur te va face sa il uiti. Din moment ce ai inceput sa gandesti rau despre iubitul tau este clar ca te'ai cam scarbit de el si este evident ca o sa il uiti.
Totul o sa fie bine.
Te pup si bafta :*
Daca nu avea nimic de ascuns iti spunea ca s-a intalnit cu ea la mall. Incearca sa fi indiferenta. Nu il cauta abtinate. Lasal pe el sa faca primul pas, nu mai ceda tu pentru ca o sa il inveti asa. Daca te iubeste cu adv te va cauta
In primul rand, din descrierea ta esti fraiera...(da, nu te cunosc dar te-ai descris singura. daca te-a inselat 1 data pa, daca vede ca-i merge continua si in final te calca in picoare(in 99% din cazuri lupul nu-si schimba naravul), nu-l mai baga in seama si daca te intalnesti cu el sau te suna vorbeste-i sa-i arati ca nu-ti pasa, daca te intreaba de ce esti distanta ii spui ca nu-ti plac afemeiatii si pleci, dupa ceva timp ai pute sa-l faci gelos(nu sa te impaci cu el, doar sa-i arati cum a fost el cu tine). a si scuza-mi expresia de la inceput, dar pareai gata sa-l ierti si acum(poate nu e vinovat de data asta dar daca tu spui ca a mai facut degeaba acum e nevinovat)
Pur si simplu tin f mult la el il ador. poate e o obsesie insa nu ma imaginez fara el langa mine, numai ma gandesc ca alta mi-ar lua locul si innebunesc, nu stiu ce mi-a facut de am devenit asa.La inceput imi reprosa ca sunt f rece.indiferenta,ca nu l sun.acum el a devenit asa, stiu ca sunt o proasta insa vreau sa ma"vindec"help
Anonim519 întreabă: