anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai am aflat ca tata o inseala pe mama cu o fata care este fix cu doi ani mai mare decat mine. Ea are 23 de ani, iar tata are 52 de ani. Deci i-ar putea fi fiica. Ce gandeste oare? Ce parere aveti? Ma simt pierduta. Nici nu mai stiu cum sa-mi continui viata...
Tata nu recunoaste nici cu dovezile in fata...
Imi cer scuze ca am expus problema asta aici, dar mi-e rusine sa-i zic chiar si celei mai bune prietene. Nu mai stiu ce e cu mine.

20 răspunsuri:
| buzeduulci a răspuns:

Daca eram in locul tau, maturam cu ***** lui pe jos. cum sa faca asa ceva? ia atitudine!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna! Intradevăr tatăl tău nu procedează bine față de mama ta care este soția lui, si față de voi, problema asta este foarte frecventă in rindul bărbatilor, ei nu constientizează cît rău fac familiei lor incurcindu se cu astfel de puștoaice, si ele sint devină, dar el ca bărbat trebuie să spună NU, stiind că acasă are familie, vina este a lui.Si mama ta ce zice? Cum suportă să isi vadă sotul cu amantă?

| RAY a răspuns:

Ca mascul rolu lui pe pamant este sa se inmulteasca ca e moral sau nu dupa mine nu exista moralitate,e viata lui lasa-l sa faca ce vrea el cu viata lui,probabil are probleme cu mama si aia i ofera ce nu-i ofera mama ta, nu va recunoaste pentru ca traieste in doua lumii asa ca degeaba i spui cand el e in lumea lui si apoi in lumea aia cu fata aia, eu nu vad nimic rusion, imoral in asta e barbat ce naiba doar sa nu o minta pe mama ta sa fie corect sidrept poate i e frica, rusine din cei jurul lui sa spuna nu stiu

| mihai69 a răspuns:

Aș fi curios cum ai aflat și ce te face să crezi că este adevărat.
Dar presupunând că este, te rog să mă crezi - nu prea ai ce face. La vârsta ta ar fi trebuit să știi demult că oamenii nu ascultă de multe ori nici de părinți, cu atât mai puțin de copii.
Iar când ești la vârsta lui și „te lovește" o pasiune din asta... slabe speranțe să renunțe.
Dacă aveți răbdare și suportați o vreme să-i treacă năbădăile, va reveni.
Bărbaților (mai ales la a doua „tinerețe") nu le prea plac schimbările, așa că nu cred că în mintea lui ar fi ceva de genul să vă lase pe voi și să plece cu pițzipoanca. Pur și simplu mai „înmoaie si el garoafa" înainte să se ofilească de tot.
Te cred, e greu, dar mai bine i-ai fi aproape, ca să nu prindă necaz pe tine, ai avea mai mult de câștigat.

| Oana92 a răspuns:

Banuiesc ca doare ca naiba si ca esti dezamagita, dar ar fi mai bine sa nu te bagi sad Imi dau seama ca e greu sa faci asta, dar vei avea numai de suferit.

Parintii tai sunt adulti, sunt oameni in toata firea si cel mai important sunt un cuplu, functional sau nu, dar sunt un cuplu. Si problema lor e una de cuplu. Ei trebuie sa isi rezolve singuri problema asta! Orice ai face tu e inutil si vei ajunge sa suferi si tu si sa ranesti pe cel putin unul dintre ei. Nicio decizie si nicio acuzatie nu trebuie sa apara din gura ta sad Oricare ar fi pretextul pentru care tatal tau a ajuns sa aiba o alta relatie adevarata cauza e in cuplu si e legata de amandoi! Vina e a ambilor, mereu!, ceva lipsea si tatal tau a vrut sa inlocuiasca asta! Nu il condamna! De fapt nu condamna pe nimeni! Desi suna urat putini sunt cei care raman impreuna ''pana cand moartea ii desparte'' pentru ca e nevoie de foarte multe lucruri pentru ca o relatie sa dureze si sa furnizeze fericire si implinire.

Nu uita ca e problema lor, chiar daca te afecteaza enorm si pe tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Presupun că tatăl tău e bogat şi îi place viaţa. Lasă-l să îşi facă damblaua, se va plictisi de tinerică în câteva luni.

| Andandut a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar cu o fata de varsta mea? Si el nu s-a gandit oare ca are doi copii mari? Nici nu stiu ce sa mai zic, nici nu stiu cum sa zic ca ma simt...chiar nu-i gasesc nici o scuza.

| anonim_4396 explică (pentru Andandut):

E o simplă aventură, nu îi cunosc povestea de viaţă, nu ştiu ce e cu mama ta. Dar presupun că e o simplă aventură. Sau aia l-a vrăjit complet şi îl usucă de bani. În ambele cazuri, ia atitudine şi discută cu el. Eşti fiica lui, impune-i să nu se mai vadă cu ea. Vino cu argumente solide de ce e imoral să fie cu o tipă de vârsta ei, şi convinge-l să revină cu picioarele pe pământ.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am incercat, am vorbit cu el, dar nu pot, nu ma ia in seama. Se enerveaza si pleaca, nu vrea sa recunoasca absolut nimic. Voi mai incerca...

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Imoral e oricum, dar nu are legătură cu vârsta parașutei.

| RAY a răspuns (pentru mihai69):

Mihai da misogin esti pai aia e parasuta ca ce? ca face sex poate nici nu stie ca are familie ce rapid judeci omul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista foarte multe explicatii pentru ce face tatal tau.

In viata fiecarei persoane exista un moment in care realizeaza ca nu mai este nimic din ce era inainte. Tatal tau trece printr-o perioada de criza, se agata cu dintii de lucruri la care stie ca in curand va trebui sa renunte. Barbatii la varsta lui fac lucruri stupide, isi cumpara masini puternice, isi fac amante, fac totul ca sa demonstreze lumii si lor insisi ca inca mai sunt masculi dominanti. Totul se rezuma la frustrare si regret. Si apoi ar fi sexul, care e primordial. E ultima lui sansa de a face sex cu o fata tanara si vrea sa profite de asta.

Nu il scuz, evident ca un asemenea comportament nu e scuzabil fata de mama ta, care i-a fost alaturi. Doar iti explic de ce comportamentul lui e oarecum normal. Ce face el acum e doar o forma de disperare, nimic mai mult. Poti cauta pe internet "criza varstei a doua la barbati" ca sa intelegi mai multe despre ce se petrece cu tatal tau.

| Vektor a răspuns:

Mama ta mai este casatorita cu el? ca nu vad sa fii mentionat.

daca nu mai sunt impreuna, nu are rost sa te obosesti pentru ca e alegerea lui. cel mai bine ar fi pentru tine sa-ti vezi de viata ta pentru ca esti destul de mare si de acum ai si tu problemele tale happy

| varcolaccc a răspuns:

Ca părinte crezi ca totul faci bine in viata si dai exemple pe care tu singur nu le respecți. Eu in locul tau nu mai vorbeam cu el. Ii spuneam, gata tata de azi noi nu ne mai cunoastem.

| justsummer a răspuns:

Mai intai aduna probe serioase si dupa spune-i mamei tale are dreptul sa stie ce face sotul ei. Eu am fost in aceeasi situatie ca tine, doar ca eram ceva mai micuta si i-am spus mamei intr-un mod involuntar. Si am fost foarte dezamagita cand mama l-a iertat extraordinar de usor, ar trebui sa te pregatesti si pentru asta.

| 16Gabriela a răspuns:

Mama ta stie? Daca nu spune-i! Trebuie sa afle. Daca se despart tu te duci cu mama ta, de la tatal tau nu ai ce invata.Sau il ti in casa, tot timpul sa nu se mai duca.

| Waffen18 a răspuns:

Lasa-l in pace pe tatal tau, nu te baga in viata lui, vezi-ti de treaba ta ca dupa o sa fie mai rau

| Deanimus a răspuns:

Iti inteleg tristetea si angoasa pricinuita de comportamentul nepotrivit al tatalui tau insa trebuie sa intelegi si tu ca iti asumi responsabilitati care nu iti apartin. Comportamentul lui si lipsa loialitatii fata de mama ta nu tin de tine. Tu nu esti responsabila de calitatea relatiei dintre parintii tai si doar ei sunt cei care trebuie sa-si rezolve aceasta problema, pentru ca e o problema de cuplu, nu de familie extinsa. Stiu ca nu-ti convine insa ei sunt singurii care pot repara ceva, daca mai e ceva de reparat si nu copiii, in cazul de fata, nu tu. Poate ca tatal tau e un sot infidel, insa probabil ca este si un tata bun, si acesta este rolul lui in relationarea cu tine. Nu incurca rolurile.

| Valentino46Rossi a răspuns:

Spune-i mamei tale.

| Issa001yss a răspuns:

Pai lasa lucrurile sa decurga normal, in cateva saptamani se va desparti de ea daca tine mai mult la mama ta. Dar ai grija ca dupa sa nu caute alta, pentru ca daca isi va mai gasi o tinara, ar fi cazul sa-i spui mamei tale! Poti sa ierti prima greseala dar nu si pe a doua