=]]. Off Doamne. Ce sufera astia mici :> Din dragoste. Mai. Nu are logica de ce sa suferi. :-? Viata merge inainte! Ce trebuie sa suferi asa. O sa gasesti o fata speciala. Daca nu ai vorbit cu ea niciodata. Asta e -.- Stai si tu cu prietenii, uite`te la un film. Citeste o carte! -.- Si piesa :-? Ce rost mai are sa plangi mai?=]]. Plangi pe piesa asta : http://www.youtube.com/watch?v=QWZ_XFdzzd4 :-*
Mersi, pentru raspuns ...In primul rand nu sunt mic, am 1.88 m si apoi te las pe tine sa te gandesti cam cati ani am. Poi da care ii logica vezi ca mai sunt si baieti care iubesc dar voi fetele nu stiti sa apreciati asta si dupa ce golani isi bat joc de voi si va lasa, suferiti si voi la randul vostru, ce rost are sa plangi asta ii ca nu are rost dar cand iti imaginezi tot felul de chestii frumoase cu persoana respectiva si apoi vezi ca nu mai poti face nimic nu ai ce sa faci suferi daca te indragostesti cu adevarat, nu ti-as dori sa te indragostesti de cineva cu care sa nu poti fi sau care sa nu te placa.Inca o data mersi mult pentru raspuns m-ai ajutat mult...
1) LOL. Deci. Eu ziceam de baieti ca sunt porci si nu stiu sa aprecieze fetele.
2) Doamnee. Nu am mai vazut un tip ca tine
Poi nici eu nu am zis asta, am zis fetele in general, ai baut ceva?
Ce sa beau? Nu. Doamne. Acum m`am trezit. Poate ti se pare?
Da, cred ca mi se pare... Hai ca nu are rast sa imi pun mintea cu tine, nu are nici un rost ma obosesc degeba...
Cand o sa mai inveti sa vorbesti mai, atunci sa-ti pui mintea cu mine. Rast? Parca cereai pareri in legatura cu situatia ta. NU CEARTA MA! . Daca ai nervi trebuie sa te descarci pe astia de pe TPU?
Da, ceream pareri dar de ce tu le postezi daca stii ca nu au rost, cel putin la a doua intrebare nu dai un raspuns care sa o poata rezolva...
Melodie de plans ma? Really? Ce ....copilasi...