Toti barbatii inseala, asta este parerea mea. Iar ca tu sa iti strici casnicia pentru o c***va infecta, care se baga cu buna stiinta in viata unui om insurat, mi se pare penibil. Iarta-l, incearca sa nu te mai consumi, gandeste-te ca este barbat si ca toate in afara de tine sunt niste... puncte puncte pentru el
Nu vad nimic rau in niste discutii la telefon. Poate sunt prieteni si are incredere in ea, poate discuta, ii cere sfaturi. Si sotul meu are prietene dinaintea casniciei noastre si eu il incurajez pe cat pot sa-si pastreze relatiile normale de prietenie. Nu inteleg de ce niste discutii la telefon pot fi considerate tradare si de ce incerci tu sa controlezi viata sotului tau in asemenea hal.
Ar fi o varianta buna sa stai langa sotul tau cand vorbeste cu ea la telefon. Dupa vorbele lor iti vei da seama daca a fost ceva mai mult sau nu.
Mai apoi, ar fi bine sa va intalniti toti 3 si sa lamuriti situatia. Sa-i explicati amandoi aleia ca barbatul din fata ei e insurat, ca tu esti sotia lui si ca, v-ati dori ( amandoi ) sa incheiati triunghiul asta. Spune-i clar si direct ca voi aveti o casnicie fericita si ca vreti sa fiti lasati in pace.
Daca sotul tau, refuza sa faca chestia asta, atunci am mari dubii in privinta relatiei lor!
Cere-i sa inceteze cu aceste discutii si sa isi vada de familie! Un om serios nu face asa ceva, daca azi tolerezi si ierti, maine nu se stie!
Nu el o cauta, ea il cauta.sunt atat de rele fetele astea de genu cea care-l cauta pe sotul tau.imprumuta telu sotului tau, dai un msg tipei si yii ca vrei sa va intalniti intr-un loc anume sa discutati fata in fata, evident nu-i spui ca esti sotia lui o lasi sa creada ca se va intalni cu sotul tau, sigur va accepta neestiind ce o sa pateasca. dupa ce te intalnesti cu ea ii spui frumos ce treaba are ea cu sotul tau, o lamuresti care-i treaba. poate functioneaza, desi fete ca ea greu se lasa.stiu multe cazuri de genu asta ii dureros rau
Incearca si vorbiti deschis si sa spuneti doar adevarul! Mai astepata sa vezi ce va urma si atunci vei sti tu ce decizie sa iei! Daca apelurile continua poate ar trebui sa o cauti pe acefata si sa vorbesti cu ea, civilizat cu calm, nu sa va bateti si vei putea intelege care e situatia!
Ce e al tau e pus deoparte! da-i o lectie fetei si potae se va invata minte sa nu se mai bage in seama.
Da, e o idee buna, sa itid ai intalnire cu ea, ea sa creada ca de fapt se intalneste cu sotul tau si... Surprize! Sa apari tu!
Parerea mea este ca ar trebui sa treci cu vederea acum si sa porti o discutie serioasa cu el si sa ii sp ca daca se mai repeta se termina totul...eu zic ca asa este cel mai bine... pup si succes
Tu trebuie sa stii daca merita sau nu iertat, pentru ca tu il cunosti pe sotul tau.nuh noi. Si scuze, Paris, ai dreptate.toti barbatii inseala. dah hai sa-ti zic o mik poveste. si parintii mei s-au iubit, si cum toti barbatii inseala...asa s-a intamplat si cu tata, iar mama l-a iertat, o data, de doua ori, de trei ori.de o mie de ori.asa au existat anumite certuri in casa, dupa care iertari din care eu si fratele meu am avut de suferit. Si sa-ti mai zic ceva? nu stiu daca ai iesit vreo data in oras cu fratele tau, iubitul tau, si cu prietenii apropiati, la un suc.in locul preferat.si dintr-o data sa te trezesti ca-n incaperea alaturata e tatal tau, la masa cu."doar o prietena". eh. ce mai zici acum? merita sa-ti strici casnicia pentru o c***va (daca fiica si fiul ti-s mari)? tot nu cred ca te-am convins.hai sa "termin", si daca-ti pleaca fiica de acasa, asa la sute de km, si-ti spune ca. dupa ce se vede pe piciorusele ei.nu mai are pentru ce veni acasa, decat pentru bunica. (aa.si nu acasa, ci acasa la bunica), apoi si daca fiul ramas acasa, doar pentru ca-i mai mic, iti spune intr-o zi. dupa ce termin liceul, plec si eu ca m-am saturat de certurile voastre (stii u.repetatele iertari). atunci ce mai faci? Asadar draga "ratuska", ai grija pe cine ierti si de cate ori ierti, sa nu ajungi in astfel de situatii. Stii. e o vorba in popor, tot ce se intampla o data, poate sa nu se mai intample, insa daca se intampla si a 2-a ora...cu sigurantza va fi si a 3. a, si-a 4.a.etc. Nu-ti zic sa nu-l ierti, dah nici sa-l ierti, ci sa te gandesti bine si sa fii mai cu bagare de seama.
Tu esti SOTIA nu amanta, nu te injosi pentru o jigodie, ai putea crede ca sunt discutii constructive intre ei, schimburi de experienta, atunci de ce este pe ascuns? Minciuna si neincrederea intr-o casnicie nu au ce cauta, o distrug. Daca el este nevinovat va accepta sa vorbeasca cu ea in prezenta ta, fara sa o anunte, iar tu nu fa scene pentru ca esti o doamna, nu? Poti usor, subtil sa-i dai de inteles ca esti o femeie ce poate fi dorita si de altcineva.Aranjeaza-te pleaca pentru scurt timp fara sa spui unde cumpara-ti ceva elegant, provoaca-l, inebuneste-l, TACI, pregateste ceva bun, un pahar de vin, si nu te culca cu el decat atunci cand ai aflat tot si l-ai calcat pe cap.Fii tare si desteapta.
De ce esti atat de sigura ca el o v-a mai suna? Ai indredere in sotul tau si nu lasa ca aceste simple telefoane sa-ti strice casnicia. Vorbeste cu el si rezolva situatia. Daca te iubeste asa cum zice el ar trebui sa renunte la prostii si sa se dedice familiei.
Probabil sau si intalnit, nu ai de unde sa stii. Daca el spune ca nu, asta nu inseamna ca e si adevarat! Nu trebuie sa crezi tot ce iti spune el! Uneori barbatii, desi iubesc, fac f multe lucruri pe care nu ti le spun...ca sa nu mai zic ca te si inseala apoi iti zic ca te iubesc! Nu ar trebui sa mai stai cu un astfel de barbat, daca tu il ierti mereu te ia drept proasta si asta nu il va opri sa mai greseasca si a patra oara!
Vorbeste cu acea persoana, amenint-o! Poate e si ea maritata, vrb cu sotul ei! Oricum s-a intamplat ceva intre ei, altfel nu tineau legatura atata timp, doar de dragul conversatiei...Sau fa-le o farsa ) il recomand pe Buzdugan
Nu vad lucrurile asa de grave, de cand cu criza economica toate companiile de telefonie mobila iti ofera milioane de minute gratuite, poate a vrut si el sa isi consume minutele... offf femeile astea
Dar mai bine iti explic la telefon, aici sunt prea multi ochi si am si minute
este barbat cum poti sa crezi ca a vb cu ea mai bine de 6 luni la telefon si nu s`au intalnit. si cum poti sa crezi ca daca l`ai iertat prima oara ti-a zis ca nu se mai intampla, si s`a intamplat, l`ai mai iertat inca o data si tot s`a intamplat, u chiar crezi ca nu o sa se mai intample...si el cum poate fii atat de fraier inkt sa nu stie cum sa se ascunda? macar daca face ceva sa o faca fra stirea ta sa nu te raneasca, el chiar nu a inteles ce inseamna casatoria nu?
o sa`mi iau la "stupid" dar iti spun sincer parerea mea. te-a mintit (extrem de grav intr-o casnicie) si o sa te mai minta. si nu cred ca nu te-a inselat pana acum.