Din moment ce va vedeti zilnic la scoala nu e chiar relatie la distanta, faptul ca ascundeti relatia, nu stiu ce sa zic....nu vad ca ar fi vreo problema sa va afisati in public
1. De ce zici că TOCMAI ai ieșit din relația aia, dacă ești cu ăsta de la începutul anului? Ai avut 2 relații în paralel timp de 9 luni?
2. Dacă știe prietena, fii sigură că știe toată lumea.
3. Oricum nu-ți bate capul prea tare. Relațiile astea, pănă faci vreo 25 de ani, sînt pasagere. Peste 5 ani nici n-o să mai știi cum îl chema.
Parerea mea e ca nu ar trebui sa va ascundeti. Ar trebui sa le spuneti si colegilor de relatia voastra, de fapt oricum nu o puteti duce un infinit asa, ei o sa inceapa sa banuie si nu o sa mai aveti cum va ascunde. Acum nu zic ca nu ar trebui sa fiti impreuna, puteti fii insa nu e bine sa va ascundeti la scoala si acasa sa fiti voi insisi, deoarace asta nu e relatie. Parerea mea e ca ar trebui sa va dezvaluiti micul secret si asa veti avea o relatie mult mai buna si va veti simti si voi mult mai bine acum ca ati spus.
Relatia la distanta nu rezista in secret e imposibil... deci decizia iti apartine