Nu trebuie sa ramaneti amici. Scoate-l de tot din viata ta. nu doar pe jumatate pentru ca altfel nu o sa poti sa il uiti niciodata! Daca el nu te mai vrea in viata lui ca si iubita, nici tu nu mai trebuie sa il vrei nici macar ca si amic. Stiu ca iti va fi greu dar mai bine te chinui o luna, sau cateva luni si apoi il uiti, decat sa suferi toata viata urmarindu-l ce a mai facut, cu cine mai este etc. Viata merge inainte si trebuie sa iti gasesti pe cineva pentru ca nu s-a terminat lumea si nu merita sa te gandesti o viata intreaga la el. Te-ai nascut fara el, ai trait fara el atat timp, asa ca o poti face si de acum inainte. Va fi foarte greu, dar timpul vindeca orice rana. Iesi mai mult in oras, nu sta singura pentru a nu mai fi tentata sa te gandesti la el. Cu timpul o sa il uiti si o sa intalnesti pe altcineva care sa merite iubirea ta! Ai grija de tine si tine cont ca sfatul vine de la un baiat!
Heiii scumpa de ce te-ai despartit de el ...nu stiu care e motivul...
Daca ar fi o relatie as mai zice... dar asa...
De ce nu incerci sa vb k el
Poate mai poti salva ceva...
Acum tu stii mai bine.cine este de vina .mai bine nu ramaneti amicii iti va face mai mult rau. a fi amicii
Nu ai cum sa fii amica cu un tip pe care il iubesti si de care doar ce te-ai despartit...trebuie pentru ceva timp sa nu mai stii de el, sa il stergi din lista de mess, sa il ocolesti, daca vine cineva la tine sa iit sp ca l-a vazut sp ca nu te intereseaza...stiu ca va figreu sa nu te interesezi chiar tu de ce face el, dar daca faci asa nu te va ajuta cu nimic.am trecut si eu prin asta si e greu...iesi cu prietenmele distreaza-te, nu te da batuta, ranita...arata-i ca nu iti pasa atat de mult.ai o viata inainte.curaj
Nu pot sa inteleg de ce a vrut el asta odata ce te-a iubit atata timp cum a putut sa vrea asa ceva!
Nu vreau sa te simti prost dar e un mare dobitoc.
Tu de uitat nu cred ca ai sa poti cel putin eu n-am putut sa uit si din pacate zilele imi sunt tot mai nasoale
Chestia cu ne-am despartit dar ramanem amici nu este buna deloc! ...Adica daca sunteti amici mereu te vei gandi la el si nu vei putea uita!
Buna, fix prin asta am trecut si eu... ce greu imi venea sa aud ba ca a cerut nr unei fete, ba ca s-a intalnit cu nu stiu care...ma durea sufletul, si plangeam ore in sir...am ramas amici, dar de cate ori avea ocazia, ma facea geloasa si ma facea sa sufar, am fost cu el un an si normal ca toti ma informau despre el, daca era ceva, imediat aflam si ma durea... dar acum a trecut si asta, si sincer chiar nu mai imi pasa, acum poate sa fie cu cine vrea...eu zic sa incerci pe cat posibil sa intrerupi orice legatura cu el, fa cumva sa nu dai de el, evita-l pe cat posibil, sa nu suferi...cu timpul il vei uita si nu te va mai interesa daca umbla cu alta...fi indiferenta sau cel putin fa-te ca esti indiferenta, nu te arata ca suferi, ca sa vada ca nu ti-e greu fara el...
Daca accepti sa ramaneti amici, nu vei reusi sa treci peste tot, o sa fii nevoita sa il vezi cu noua iubita, fericit, implinit, etc. Eu nu as accepta, i-as sterge id-ul din lista de mess, l-as evita, nu as suporta sa il mai vad, sa ii vorbesc sau sa-mi vorbeasca. O vreme nu vei putea sa uiti, o sa treaca ceva timp pana o sa-ti revii si o sa te poti aventura in alta relatie.
Lasa sa mai treaca un timp pentru a putea fi amicii, incearca sa-l uiti... e f.greu,dar nu ai ce sa faci daca asata e dorinta lui. Poate vei gasi pe cineva care sa tina la tine si o sa fii fericita...:*
Nu moare lumea asta o data cu despartirea de un baiat. Foloseste-ti timpul constructiv. Pune-te cu o prietena si invatati o limba straina, tine-te de scoala, termina-ti liceul, gaseste-ti o slujba ca sa ai venitul tau si doar dupa aceea risipeste timp pe baieti. Oricine iti spune ceva spune ca nu te intereseaza. Iti recomdan si tie cartea http://www.clcromania.ro/eu-femeia_prd5332.html Costa cred 18 ron
Pai atunci iti sugerez sa il scoti de tot din viata ta cum zicea cineva mai sus, asa mereu o sa suferi, ceva s-a intamplat asta e clar, ori s-a plictisit de tine, ori ii place de altcineva...
Imi pare rau si mult succes :*...
Nu crezi ca o sa ti fie greu sa fiti prieteni dupa o relatie?
Stii.si eu am crezut ca o sa fie bine daca vom fi prieteni. dar nu am putut. nu am putut sa i suport nici indiferenta. voi putea sa fiu din nou eu. fara dar si poata in momentul in care voi fi din nou cu el.
Daca eu nu stiu ce sa mai fac sa l uit nu stiu ce sa ti spun nici tie.insa iti spun tot ce am facut si NU a dat roade
m am izolat de prietenii pe care ii aveam in comun cu el
l am evitat
mi am ocupat timpul intr un asa hal, incat nu aveam timp de toate.
am inceput sa fac lucruri noi. chiar si cele ce nu mi placeau.
am DISTRUS tot ce mi aducea aminte de el...
daca esti mai tare de caracter si orgolioasa ar trebui sa mearga.
Daca a fost o rel de lunga durata, nu poti sa il uiti asa repede cum ai vrea tu.
pana la urma toti am vrea sa uitam pesr iubita, sa nu mai suferim, etc. dar acest lucru se uita in timp...deoarece sentimentele au fost/sunt f puternice... te leaga amintirile, f multe lucruri te leaga de el.
cu timpul o sa il uiti, nu o sa mai fie aceeasi durere k la inceput.incearca sa fii tare, viata pana la urma continua si nu se opreste la el... poate ca nu ai ales pe cine trebuia...fiecare are pe cineva pus deoparte... dar trebuie sa asteptam si nu se stie de unde sare iepurele...
toti ajungem la un momendat sa suferim, dar timpul este de partea noastra si ne ajuta sa uitam incet, incet.mulfa bafta si ai incredere in tine...
De ce sa suferi tu? Poate el nici nu te merita, iar daca te iubeste te va cauta pe tine de asta sa fii sigura, iar daca nu? poate alta nu il va mai iubi ca tine si cand isi va da seama va fi prea tarziu. Hai capul sus nu merita sa fi trista. Pupici si sper sa treci si peste asta.