Si eu m am despartit recent de prietenul meu.Ma gandeam sa i fac ceva sa regrete. Dar ec rost are? Razbunarea nu e buna. Oricum daca chiar a tinut la tine isi va da seama ce a pierdut.Asta e cea mai mare satisfactie mai ales cand vede ca tu ai mers mai departe si esti fericita din nou... poate cu altcineva.
Eu sper sa-ti faca el ceva, sa vezi cum este, sa o simti pe pielea ta. Hai serios, pentru ce va coco de cand sunteti asa mici, ca sa ajungeti sa va umpleti de ura si ganduri de razbunare? Citeste 1 Corinteni cap. 13 si cugeta la asta.
Pacea Domnului!
Ooooo! razbunare, dulce razbunare. pentru a avea o razbunare placuta iti sugerez cum a spus si fetitzaciudata - indiferenta.
Alege-ti un baiat din cercul tau de prieteni.Cand e si el acolo ia-l pe baiatul ala si saruta-l lung pe gura! Apoi sari in bratele lui si spune-i ca-l iubesti! In tot acest timp privesti la prietenul tau sa vezi ce fata face! Il mai lasi cateva minute si repeti faza! O sa se oftice sigur!
Daca intr-adevar ai tinut la el, nu te razbuna pe el, nu face rau ce rost ar avea, u daca ai patio tiar placea, precis ca nu, daca vrei intr-adevar sa il faci sa ii para rau ca te-a lasat atunci arata-i ce a pierdut,, adica fii cat de sexy posibil in preajma lui, gen o bluza ce ii placea lui ff tare sau o fustita ce il lasa masca mereu, ori un decolteu generos, fa lucruri ce lui ii placeau dar nu il baga in seama, fii mai blanda si mai atragatoare in preajma lui dar fara sa ii acorzi lui prea multa atentie! succes
Poate pentru ca este recenta despartirea el isi aduce aminte cand erai nervoasa, suparata. si atunci daca aventi prieteni comuni e perfect pentru a-l face sa regrete.Reaminteste-i de cine s-a indagrostit.Fi mereu aranjata, sigura pe tine, bine dispusa.Bafta
ÃĽĕx_Ãłý_1994 întreabă:
KatiMe27 întreabă: