SI eu am patit cam acelasi lucru acum 2 zile. Nu prea poti sa fii ajutata de nimeni. Pot eu sa iti spun acuma ca nu te emrita baaitul, ca e mai bine asa si ca o sa iti gasesti un baiat mai bun. Dar din propie experienta stiu ca nu te ajuta cu nimic. Pot sa iti zic sa iesi cu fetele sa te plimbi sa te distrezi, dar tot din propie experienta stiu ca asta probabil te enerveaza...cand esti trist si plangi nu ai chef de iesit sau de distractie.
ce poti sa faci? Ce am facut si eu in ultimele zile. am stat in casa, singur, si m-am gandit la toate lucrurile. Incearca sa iti faci ordine in cap, sa te relaxezi si sa te linistesti. Multi vor zice ca este gresit sa te izolezi, dar nu faci asta. Pur si simplu ia-ti 1-2-3 zile, sau cate simti tu nevoia, pentru tine. Sa faci lucruri pentru tine, ingrijeste-te, si fa lucuri strict pentru tine. O sa iti prinda bine
Linisteste-te, ia-ti o inghetata mare, pune-ti un film de comedie.
iesi cat mai mult cu fetele
fa ce-ti place, role, bicicleta sau pur si simplu o plimbare. linisteste-te ca nu e ultima data cand o sa plangi dupa un baiat.
bine-ai venit in lume!
Daca ai sub 16 ani nici nu are rost sa vorbesc cu tine, pentru ca dragostea de clasa a VI-a nu e dragoste. E joaca. Daca tu chiar suferi iti spun doar un lucru. Gandeste ca o femeie ce esti, fi puternica si fi cu personalitate. Dupa ce ai realizat ca te incadrezi, fa un mic calcul: "eu sufar cat timp el bea bere cu baietii, eu plang cat timp el s-a plictisit de mine, el a facut fazae naspa care o persoana ce tine la ine nu le-ar face. In ultima faza trebuie sa realizezi ca tipu ii un nimic si nu te mai vrea. Daca nu realizezi asta imi pare rau pentru tine dar trebuie sa te maturizezi. Am uitat sa iti zic ceva. Daca el cumva se intoarce la tine cu texte ca a gresit ca bla bla, tsteaza-l intai, nu accepta din prima (asta iti zice un baiat)
Bună
Încearcă să te calmezi şi să te linişteşti.Totuşi mai sunt băieţi el nu a fost ultimul.
Baftă!
Http://cdn.thebarkpost.com/wp-content/uploads/2014/05/142.gif
Când vezi asta, nu poţi să nu zâmbeşti.
Sterge-ti lacrimile si capul sus! Ascunde toate lucrurile ce-ti aduc aminte de tip si incearca o perioada sa nu mai iei niciun contact cu el. Si cel mai important: nu te inchide in casa deoarece asta iti va mari si mai mult durerea! E timpul sa apelezi la prietenele tale cele mai bune! Iesi cu ele in oras, la film, la cumparaturi, prin parc si, de ce nu, incearca sa flirtezi si cu alti tipi. Cine stie, poate cand va vedea cat de dorita esti te va vrea inapoi...
Buna Iulia!
Stiu ca ai pierdut pe cineva si doare. Poate l-ai pierdut brusc, pe neasteptate sau poate l-ai pierdut putin cate putin, pana cand nu a mai ramas nimic. S-ar putea sa il fi stiut de o viata intreaga sau doar de cateva zile, luni. In orice caz, e irevelant : Nu poti controla adancimea unei rani pe care sufletul lui a cauzat-o in sufletul tau.
Motiv pentru care eu, NU sunt aici sa iti spun ca "este si maine o zi". Ca "soarele va straluci si pe strada ta" sau "Mai sunt si alti pesti in ocean". Ceea ce iti voi spune, este asta : E okay sa fii ranita atat de tare cum esti tu. Ceea ce simti tu acum nu este total valid, dar necesar - pentru ca te face sa fii mult mai Uman. Si chiar daca nu iti pot promite ca totul va fi bine in curand, iti pot promite ca TU vei fi bine, probabil
Pentru moment, tot ce poti face acum este sa iti acorzi tie insati niste timp. Acorda-ti oricat timp ai nevoie.
Fii Puternica.
Nu trebuie sa fii trista ca ai pierdut pe cineva care nu te iubeste. El ar trebui sa fie trist, pentru ca a pierdut pe cineva care l-a iubit cu adevarat.
Capul sus, Zambeste
Mersi mult , multumesc la toti pacat ca nu pot da funda la toata lumea.
Eu sper ca te-am ajutat macar putin, nu am nevoie de funda!
Multumesc frumos, oricum.
Anonim519 întreabă: