Buna, pai nu poti sa fi la dispozitia lui oricand si ar trebui sa te inteleaga.
Vb.cu el si explica-i motivul pentru.care nu ai putut sa te intalnesti cu el si gata.Stai linistita ca nu e cazul sa te intristezi, se poate intampla oricui sa nu poata si lui la fel.
Nu il cauta, lasa-l sa te caute el, daca ii pasa de tine va trece peste asta, doar nu ai facut nimic grav. Aveti timp sa va intalniti.Si eu de multe ori nu am putut sa ma intalnesc cu prietenul sau el nu a putut dar nu ne-am certat pentru.atata.
Dc nu ii explici cu frumosul motivul pentru care nai putut sa va intalniti. avand in vedere ca e prima data cand nu poti n-ar trebui sa se supere asa tare si ar trebui sa te inteleaga:p! promite-i ca o sa va vedeti curand si at nd va vedeti il impaci cu un sarut! succes:*
Uite dativa intalnire undeva de preferat in parca sau ceva de genul va intalniti cand il vezi fugi in bratele lui il saruti iti ceri iertare si ii zici ca il iubesti daca nu te iarta roagal daca tot refuza vei sti ca nu te mai iubeste eu sunt baiat si asa am iertato si eu pe prietena mea mi-a facut la fel eu am iertato tot pentru ca nu ne-am intalnit dar am iertat-o doar pentru ca am vazut ca, chiar ma iubea acum din pacate nu mai sunt cu ea din cauza tatalui ei baga idul meu de mess : messi_clau
Pai in primul rand ar trebui sa te inteleaga, in plus daca se supara asa de des dupa prima luna cum va reactiona la urmatoarele. Incearca sa ii explici situatia cu, calm spune-i ca erai chiar ocupata. Daca ramane suparat pe tine eu zic sa astepti sa vina el la tine pentru ca tu deja ai facut un prim pas, acum e randul lui.
Acum tu decizi ce hotarare sa iei.
salut.
Fa tot posibilul sa va vedeti cat mai curand, te duci la el, il saruti si il strangi in bratze, ii spui ca il iubesti si daca tine la tine iti garantez eu ca ii trece supararea.Succes :*
Exact asa mi s-a intamplat si mie...incearca sa-l faci sa inteleaga, la mine a mers