Nu iti schimba nr de telefon spune-le parintilor si ei sa se duk la politie ei pot afla al cui era numarul.am primit si eu in 2 seri niste msj de genul asta acum ff mult timp(vreo2 ani) dar de atunci n-am mai primit dar sincer am fost destul de speriata atunci dar daca pe tine te suna mai des ia masuri.gandeste-te k nu e musai sa fie o super proasta gluma poate sa fie si adevarat.ai grija de tine!
succes
Draga mea spune-i parintilor tai si daca vezi ca continua te sfatuiesc sa mergi la politie
Eu zic sa iti schimbi nr de tel sa nu te mai sune cu nr privat, si ai grija cui dai nr de tel, e bine sa iti anunti parintii ca nu se stie, e bine pentru siguranta ta, bafta.
Trebuie sa le spui parintilor, eu personal, cred ca este fostul tau iubit
By Dy
Xo~Xo
Eu zic sa iti anunti parintii si fuga repede la politie te poate viola sau mai rau
Problema e ca mereu il afla...Cu ceva timp in urma a facut rost si de nr mamei mele...Si presupun ca e pus de fostul.Pentru ca de fiecare data cand ma despart de el sunt sunata.Cand ne impacam inceteaza respectivul cu telefoanele...Eu nu mai vreau sa ma impac cu el...Acum m`am impacat cu un baiat, care stiu sigur ca tine la mine, am fost o luna cu el...Si vad ca m`a asteptat...In fn...Nu mai vreau sa ma impac cu fostul pentru a scapa de acest cosmar...
Nu stiu ce sa zic totusi sa mergi la politie e cam exagerat...fiindca nici macar nu sti cine te suna. e cred ca monik16 te-a sfatuit bine.schimba-ti nr de tel
Incerca sa nu te mai gandesti la asta.gaseste e o forma prin care poti sa-ti distragi atentia...nu uita ca felul in care gandesti influenteaza fff mult lucrurile ce urmeaza sa se intample...si ca cei de mai jos te sfatuies sa discuti cu parinti si sa-ti schimbi nr de tel...nu-ti face griji ai sa vezi caci daca gandesti pozitiv nu o sa ti se intample nimic.(stiu ca pare ciudata chestia cu ganditul pozitiv... dar la mine functioneaza de cele mai multe ori.
Spune-i ca hartuirea este pedepsita legal, ca ai depus plangere la procuratura si telefonul tau este ascultat, se inregistreaza tot si ca el o sa vada ce frumos e la puscarie
Invata un lucru " ce scuipi nu mai linge" deci ...chiar daca v-ati impaca... nu v-a merge. daca vrei sa vb mai multe te astept pe messenger am id-ul aalleexxxalexxx. pup
HappynewCenusa întreabă: