| roxu_6521 a întrebat:

Tocmai m-am desp de prietenul meu cu care aveam o relatie de un an si ceva...Inainte,cand ne mai certam sau ne certam primeam telefoane de la un nr privat care ma ameninta...Acum stiu ca nu mai merita sa fiu cu respectivul si ne-am despartit...Acum iar primesc telefoane de la acea persoana care ma ameninta tot timpul sa ne intalnim, ca nu stiu ce imi face.De exemplu aseara mi-a zis sa ies pana in fata si i-am zis ca nu ies, si ii spun tatei.Si a spus ca lasa ca mai vorbim noi, ca doar incepe scoala...Nu mai stiu ce sa fac...De fiecare data cand se intampla asa imi imaginez tot felul de lucruri.Mai ales ca persoana care ma suna are un glas ff gros... Ce as putea sa fac? Imi este teama...

Răspuns Câştigător
| Betty18 a răspuns:

Nu iti schimba nr de telefon spune-le parintilor si ei sa se duk la politie ei pot afla al cui era numarul.am primit si eu in 2 seri niste msj de genul asta acum ff mult timp(vreo2 ani) dar de atunci n-am mai primit dar sincer am fost destul de speriata atunci dar daca pe tine te suna mai des ia masuri.gandeste-te k nu e musai sa fie o super proasta gluma poate sa fie si adevarat.ai grija de tine!

succes

12 răspunsuri:
| tremuriciiuliana a răspuns:

Draga mea spune-i parintilor tai si daca vezi ca continua te sfatuiesc sa mergi la politie

| monyk a răspuns:

Eu zic sa iti schimbi nr de tel sa nu te mai sune cu nr privat, si ai grija cui dai nr de tel, e bine sa iti anunti parintii ca nu se stie, e bine pentru siguranta ta, bafta.

| Jonsdottir a răspuns:

Trebuie sa le spui parintilor, eu personal, cred ca este fostul tau iubit thinking

By Dy
Xo~Xo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce iti zice in telefon?:" I Know What You Did Last Summer" rolling on the floor

| alexuzha a răspuns:

Pai schimba numarul de telefon si spune-i parintilor tai totul

| roxy_5007 a răspuns:

Eu zic sa iti anunti parintii si fuga repede la politie te poate viola sau mai rau

| roxu_6521 explică:

Problema e ca mereu il afla...Cu ceva timp in urma a facut rost si de nr mamei mele...Si presupun ca e pus de fostul.Pentru ca de fiecare data cand ma despart de el sunt sunata.Cand ne impacam inceteaza respectivul cu telefoanele...Eu nu mai vreau sa ma impac cu el...Acum m`am impacat cu un baiat, care stiu sigur ca tine la mine, am fost o luna cu el...Si vad ca m`a asteptat...In fn...Nu mai vreau sa ma impac cu fostul pentru a scapa de acest cosmar...

| anissa a răspuns:

Nu stiu ce sa zic totusi sa mergi la politie e cam exagerat...fiindca nici macar nu sti cine te suna. e cred ca monik16 te-a sfatuit bine.schimba-ti nr de tel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incerca sa nu te mai gandesti la asta.winkinggaseste e o forma prin care poti sa-ti distragi atentia...nu uita ca felul in care gandesti influenteaza fff mult lucrurile ce urmeaza sa se intample...si ca cei de mai jos te sfatuies sa discuti cu parinti si sa-ti schimbi nr de tel...nu-ti face griji ai sa vezi caci daca gandesti pozitiv nu o sa ti se intample nimic.winking(stiu ca pare ciudata chestia cu ganditul pozitiv... dar la mine functioneaza de cele mai multe ori.happy

| MissCamelia a răspuns:

Spune-i ca hartuirea este pedepsita legal, ca ai depus plangere la procuratura si telefonul tau este ascultat, se inregistreaza tot si ca el o sa vada ce frumos e la puscarie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ala daca avea curaj venea si vorbea cu tine direct dar nu e decat un prost care face misto de tine si merge. du-te la politie si da-l in urmarire ca-l bagi in puscarie de ajunge fetita tuturor acolo.sau la firma de telefonie.

| hgfdhgfgh a răspuns:

Invata un lucru " ce scuipi nu mai linge" deci ...chiar daca v-ati impaca... nu v-a merge. daca vrei sa vb mai multe te astept pe messenger am id-ul aalleexxxalexxx. pup