Daca pentru tine este suficient numai intrebarea baiatului, atunci poti accepta, cine stie cand va veni urmatoarea propunere!
Noi zicem să-ți vezi de treaba ta. Prea mulți strică, nu vei mai știi pe care să-l alegi.
E decizia ta, să nu-l alegi pe cel mai bun, alege-l pe cel care scoate cei mai bun din tine!
Cu fostul nu mai vreau impacare, si nici macar nu mai am o sansa, ma refer la cel care ma intreaba.
Acepta sa iesi cu baitu asta...te cunoaste de atatia ani -
Daca poti sa il vezi si mai mult decat amic ar trebui sa incerci.
imbatati-va bine si vedeti cum e cu atractia sub clar de luna.
bafta!
Asa am facut si eu si stii unde s-a ajuns? Au trecut cateva saptamani bune si nici macar de mana nu-l puteam tine.Iar el,saracul,era indragostit de mine. Si uite asa, el a suferit,iar eu ma simteam foarte urat gandindu-ma ca el sufera din vina mea. Il iubeam ca pe un frate,deoarece a fost cel mai bun prieten al meu, dar nimic altceva.
Daca mie mi s-a intamplat asa, nu inseamna ca vei pati la fel. Ti-am dat acest exemplu, cu scopul de a te convinge sa mai astepti. Roaga-l sa aiba rabdare, deoarece nu stii ce simti, esti confuza si mai ai nevoie de timp!
Gandeste-te bine!
Daca il sti de 10 ani poate e sentimentul de obisnuinta... Trebuie sa il cunosti mai bine decat il sti ca sa vezi daca e genul tau si poate te indragostesti de el poate nu. Dar acum depinde de tine fa-ti ordine in "sentimente" si dupa daca vrei ii dai o șansa daca nu nu iti bate joc de sentimentele lui. Succes :*
Mai bine astepti decat sa regreti asteapta sa fi 100% gata inainte o relatie poate tine o viata daca e cladita fara regrete
Parerea mea
beausingurlamasamea întreabă: