Lasa`l cateva zile in pace, sa se gandeasca etc.
Dupa suna`l sau dai mesaje, invita`l afara. Vorbiti frumos ca amici cateva zile. dupa poti incepe cu chestii de genul "Mi-e dor de tine","Ce frumos era cand eram impreuna.". Poti sa-i propui o impacare. Dar ai grija ca in zilele cand vorbesti cu el sa fii dulce, nu acra.
Mult noroc :*.
Stii nu`mi place sa fiu rea dar imi place sa spun omului adevarul. Ai gresit iar acum nu te plange si suporta consecintele, normal ca s`a saturat de tine si toanele tale pentru ca totul are o limita si rabdarea lui a avut, crede`ma ca e crunt sa stii ca iubesti, arati iar in schimbi primesti indiferenta si fite, invata sa te comporti, schimba`ti atitudinea ca altfel vei ramane singura. Si da normal ca si-a cautat alta fata imd dupa despartire pentru ca asa sunt baietii, nu o iubeste dar probabil o va iubi, incearca sa te uite.
In primul rand schimbati atitudinea si numai astepta sa faca el primul pas dovedestei atat prin cuvinte cat si prin fapte cat de mult il iubesti si o se intoarca la tine bafta
Pai pentru inceput nu il mai suna, lasa-l cateva zile sa se gandeasca la treaba asta, daca el a zis ca a tinut la tine poate chiar e asa si poate inca o mai face. Exact cum ai spus tu incearca sa nu pari disperta, lasa-l sa respire si un pic de indiferenta nu strica, o sa te sune el inapoi ai sa vezi, nu mai fi suparata ca nu ai de ce, si chestia aia cu noua lui prietena poate a facut-o doar sa te supere.Ca doar iubirea nu dispare in 24 de ore.Asa ca fii fata desteapta si daca nu iti da niciun semn in cateva zile daca tu crezi ca este corect fata de el si fata de tine suna-l si spune-i ca vrei sa va intalniti si sa vorbiti, asa va vedea sinceritatea din privirea si glasul tau. Te pup si nu mai fi suparata:*
Ar trebui sa fii si tuh mai alfel sa-i arati ca totusi ti la el si ca iti pare rau...Eu zic ca e bine daca il mai suni odata si iti cer scuze pentru iesirile tale, si cred ca o sa iasa mult mai bine, spune-i ca vrei s-o luat de la inceput, de la zero si poate o sa te inteleaga
Draga mea, asta e o lectie pentru tine. poate ti'ai dat seama ca tii la el. sfatul meu este sa il suni, sa'i propui sa va intalniti pentru un alt motiv...de exemplu un proiect, ceva ce el poate a uitat la tine sau tu la el. e un motiv bun.incearca sa il suni.sa vezi ce face.nu o sa te creada o disperata. o sa isi dea seama ca tii la el chiar daca ai fost mai orgolioasa.suna'l si vb cu el.si ajtept sa scrii cum a decurs dicutia multa bafta.