Buna Alexandra...sunt in aceeasi situatie ca sh tine,stiu ca e ff greu sa stai fara sa il suni sua sa faci cv pentru a salva relatia,dar noi fetele suntem mult prea sentimentale sh ar trebui sa ii lasam pe ei baietii sa vina la noi sa ne caute, dar stiu ca e ff greu, dar mai lasa-l sh daca nu te cauta inseamna ca nu tine la tine.Bafta...funda? pls
Nu ar trebui sa te duci la el deoarece se pot efectua si mai multe conflicte, ar trebui sa-l suni si sa ii zici ai primit mesajul meu si daca zice ca da ii zici cv gen ce parere ai? Imi pare rau pentru tine Bafta:*
Bună!
Draga mea Alexandrars, nu ţi se pare puţin stupid [ iartă-mă, chiar nu vreau să te jingesc ] să-i dai cu flit printr-un mesaj?
Poate l-ai rănit atât de rău, încât nu o să îţi mai vorbească câteva zile...
Mai bine l-ai suna şi l-ai întreba de ce nu are nici o reacţie, dar de asemena mie mi se pare groaznic de urât să se despartă cineva de tine prin telefon.
Tu cum te-ai simţi să fi tu în această situaţie?
Sper că te-am ajutat, şi din nou, iartă-mă dacă te-am jignit.
Pa, pa!
Ms de ajutor. Chiar aveam nevoie de vorbele alea
E cea mai buna solutie sa mergi tu la el sa vezi despre ce e vorba,nu astepta niciodata sa faca celalat pasul ci i-ati tu inima-n dinti, macar stii o treaba, bafta
Mutubal întreabă: