Buna scumpa mea.depinde ce simti uh.eu am patit la fel si l-am iertat pentru ca si eu facusem prostii.nimeni nu-ti poate spune ce sa faci. ceea ce simti uh e cel mai bine. daca el insista sa va impakti probabil te iubeste iar ceea ce a fost cu acea fata a fost ceva pe moment.nu e crima dar normal ca te simti ranita.nu lasa pe nimeni sa decida pentru tine.asculta-ti inima, si daca esti sigura cat de cat ca nu se va mai repeta iarta-l.
pwpici si ai grija de tine :*:*:*
Daca tii la el, il vei ierta oricum, orice iti vom spune noi.Atat te-as sfatui, sa-l mai tii putin pe jar, ca nu merita sa fie iertat atat de usor, e timpul sa sufere si el, macar cateva zile.Sau daca nu ai rabdare nici atat, pune-i conditii, sa stie ca in caz ca se repeta povestea, nu mai are nici o sansa.
Ai grija de tine! Pupici
Daca tu accepti sa fii inselata si o sa-l ierti o sa te insele si a2a oara pentru ca o sa stie ca cu tine ii merge Trebuia sa se gandeasca la consecinte inainte sa-si caute o a2a fata Daca iti da telefoane si mesaje cu ce te ajuta pe tine? Fapta a fost facuta! Hotararea e a ta
Eu daca sunt inselata, nu iert. Daca ma iubea nu se ducea la alta.
Acum depinde de tine
Pfff pai dupa parerea mea fiecare om merita o a doua sansa dar in momentul acesta eu spun sa-l uiti
beausingurlamasamea întreabă: