| Maraaa a întrebat:

Tocmai m-am despartit de prietenul meu pentru ca am aflat ca ma inseala cu o alta fata.Acum imi da telefoane peste telefoane si f. multe mesaje. Credeti ca ar trebui sa-l iert?

Răspuns Câştigător
| cristiyana a răspuns:

Buna scumpa mea.depinde ce simti uh.eu am patit la fel si l-am iertat pentru ca si eu facusem prostii.nimeni nu-ti poate spune ce sa faci. ceea ce simti uh e cel mai bine. daca el insista sa va impakti probabil te iubeste iar ceea ce a fost cu acea fata a fost ceva pe moment.nu e crima dar normal ca te simti ranita.nu lasa pe nimeni sa decida pentru tine.asculta-ti inima, si daca esti sigura cat de cat ca nu se va mai repeta iarta-l.
pwpici si ai grija de tine :*:*:*

6 răspunsuri:
| Ana a răspuns:

O data ce te-a inselat, poate sa o faca si a doua oara

| Biencush a răspuns:

Daca tii la el, il vei ierta oricum, orice iti vom spune noi.Atat te-as sfatui, sa-l mai tii putin pe jar, ca nu merita sa fie iertat atat de usor, e timpul sa sufere si el, macar cateva zile.Sau daca nu ai rabdare nici atat, pune-i conditii, sa stie ca in caz ca se repeta povestea, nu mai are nici o sansa.
Ai grija de tine! Pupici

| Alina_9354 a răspuns:

Daca tu accepti sa fii inselata si o sa-l ierti o sa te insele si a2a oara pentru ca o sa stie ca cu tine ii mergewinking Trebuia sa se gandeasca la consecinte inainte sa-si caute o a2a fatawinking Daca iti da telefoane si mesaje cu ce te ajuta pe tine? Fapta a fost facuta! Hotararea e a tawinking

| Îți dăăă ariiiipi! a răspuns:

Nu.Baietii nu merita o a doua sansa.
~Tipa~

| Catte a răspuns:

Eu daca sunt inselata, nu iert. Daca ma iubea nu se ducea la alta.happy
Acum depinde de tinehappy

| denydede a răspuns:

Pfff pai dupa parerea mea fiecare om merita o a doua sansa dar in momentul acesta eu spun sa-l uitibig grin